Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a reduce la minimum pericolele pentru sănătatea şi securitatea la locul de muncă şi pentru a respecta reglementările actuale privind mediul, aveţi nevoie de o strategie integrată şi solidă privind sănătatea, securitatea şi mediul.

Colaborând cu o serie de sectoare industriale importante, SGS este lider în domeniul serviciilor referitoare la sănătate, securitate şi mediu. Lucrăm în conformitate cu standardele naţionale şi internaţionale şi suntem acreditaţi de organisme de standardizare recunoscute. Specialiştii noştri în servicii privind sănătatea, securitatea şi mediul au cunoştinţele necesare pentru a efectua evaluările necesare ale riscurilor şi pentru a vă ajuta să vă asiguraţi că instalaţiile, materialele, echipamentele şi utilajele dumneavoastră îndeplinesc toate standardele şi reglementările relevante.

Suntem partenerul ideal pentru a prelua gestionarea problemelor dumneavoastră complexe privind sănătatea, securitatea şi mediul. Începeţi-vă astăzi planul integrat şi arătaţi-le angajaţilor dumneavoastră şi părţilor interesate că sunteţi serioşi în ceea ce priveşte sănătatea, securitatea şi mediul. Sunaţi echipa noastră acreditată pentru planul dumneavoastră personalizat de management.