Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

E-Valuator de la SGS – servicii de determinare a valorii în vamă care vă permit să identificați facturarea sub prețul mărfii, accelerând totodată traficul comercial.

Declararea unei valori inexacte încetinește traficul comercial și poate avea un efect nefavorabil asupra economiei dumneavoastră. Pentru a vă asigura că operațiunile dumneavoastră vamale sunt mai rapide și mai eficiente, aveți nevoie de un control exact al întregului proces. Bazat pe un nou model integrat de determinare a valorii, SGS E-Valuator este un sistem dinamic automat care analizează în timp real toate loturile de mărfuri importate, evidențiind declarațiile care par suspecte, sporind controlul și accelerând traficul comercial.

De ce să alegeți E-Valuator de la SGS?

Pentru a vă ajuta să sporiți controlul asupra operațiunilor dumneavoastră vamale, E-Valuator:

  • Examinează fiecare partidă de mărfuri care sosește și o verifică în raport cu înregistrările validate anterior
  • Identifică imediat partidele de mărfuri care prezintă risc ridicat de fraudă astfel încât echipa dumneavoastră de reprezentanți vamali să-și poată concentra eforturile mai eficient
  • Oferă o soluție care este adaptată nevoilor dumneavoastră și care corespunde preferințelor și metodelor dumneavoastră de lucru
  • Îndeplinește toate cerințele conform acordurilor Organizației Mondiale a Comerțului (OMC) privind determinarea valorii și facilitarea comerțului

Servicii fiabile de determinare a valorii în vamă de la un lider mondial în domeniu

În calitate de lider în certificare, verificare, inspecție și testare, noi oferim cunoștințe aprofundate în toate aspectele legate de operațiunile vamale oriunde în lume. Experiența și competențele noastre globale ne situează în poziția ideală din care să sprijinim în întregime echipa dumneavoastră de reprezentanți vamali. Analizând feedback-ul și informațiile legate de gestionare furnizate de sistem, asigurăm eficiență maximă odată cu creșterea traficului comercial în vama dumneavoastră.

SGS E-Valuator oferă:

  • Supravegherea prețurilor multiple
  • Împrospătare periodică
  • Screening automat
  • Alerte
  • Informații legate de gestionare - la cerere

Instruire amănunțită

Vă instruim angajații să utilizeze sistemul E-Valuator rapid și eficient, furnizând abilitățile necesare care pot adăuga valoare echipei dumneavoastră de reprezentanți vamali. Oriunde este posibil, ne asigurăm că echipa dumneavoastră se poate ocupa de tot, oferind totodată economiei dumneavoastră avantajul instruirii suplimentare și mai multe locuri de muncă calificate.

Pentru a afla mai multe despre modul în care sistemul E-Valuator vă poate ajuta să aveți un control mai mare asupra activității vamale, discutați cu noi astăzi.