Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Bazându-se pe experienţă cheie şi cele mai noi tehnologii, SGS oferă o suită de soluţii de la externalizare completă utilizând profesioniştii SGS şi până la susţinerea programelor existente pentru a le optimiza rezultatele operaţionale şi de calitate.

SGS poate oferi soluţii complete incluzând gestiunea cererii publice prin facilităţile noastre de înregistrare şi programare, configurarea şi echiparea centrelor de testare, instruirea personalului, identificarea candidaţilor, metodologii de înregistrare electronică a testelor, determinarea independentă şi automată a rezultatelor testelor şi oferirea licenţelor, proces de asigurare a calităţii complet transparent şi o suită extensivă de raportare a managementului pentru a genera încredere în autoritatea publică, dar şi în client.

SGS poate oferi testări bazate pe cunoştinţe, sub forma unei evaluări teoretice automate într-un mediu sigur şi prevăzut cu dotarea tehnică necesară, în prezenţa unor supraveghetori instruiţi. Putem crea o bază de întrebări relevantă ce va pune la încercare cunoştinţele practice ale candidatului şi putem monitoriza rezultatele şi sfătui autoritatea publică cu privire la modificările necesare pentru păstrarea integrităţii testului de cunoştinţe.

SGS poate oferi autorităţilor publice cursuri de instruire externă personalizate pentru examinatorii şoferilor. Obiectivul instruirii este crearea încrederii în abilitatea unui examinator prin schimburi deschise cu colegii de breaslă şi oferirea asigurării pentru autorităţile publice în procesele de livrare a serviciilor.