Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Public sau privat, SGS vă poate ajuta să vă asiguraţi că şoferii dumneavoastră sunt licenţiaţi corespunzător şi autovehiculele dumneavoastră sunt înregistrate corespunzător

Oferim o gamă largă de servicii de examinare a şoferilor şi licenţiere a autovehiculelor pentru a vă ajuta să respectaţi legislaţia în vigoare. De exemplu, avem o soluţie proprie ce poate fi adaptată pentru a îndeplini orice cerinţă statutară - concepută pentru a vă ajuta să implementaţi şi gestionaţi un program pentru a vă asigura că şoferii dumneavoastră sunt calificaţi, sunt verificaţi iar deţinătorii înregistraţi ai autovehiculelor dumneavoastră sunt înregistraţi corespunzător. Dar aceasta este doar una dintre soluţii. Cu SGS puteţi fi siguri că toate procedurile dumneavoastră de examinare şi înregistrare sunt efectuate corect.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de examinare a şoferilor şi înregistrare a autovehiculelor.