Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Camioanele şi autobuzele supra-încărcate sunt periculoase din punct de vedere a siguranţei rutiere şi vor duce la deteriorarea prematură a şoselelor, infrastructurii, cum ar fi podurile, şi a clădirilor. Acest lucru creşte la rândul său costurile de antrepriză a drumurilor, cum ar fi construcţia şi dezvoltarea, reabilitatea şi mentenanţa, împreună cu munca şi materialele asociate.

Astăzi, unii contractori de şosele refuză să ofere o garanţie completă dacă nu sunt asiguraţi în legătură cu aplicarea controlului sarcinii pe punte. În anumite ţări, podurile-basculă sunt văzute şi ca o sursă de corupţie şi bariere în faţa comerţului liber, în special pe coridoarele principale. Serviciul SGS de control al sarcinii pe punte, împreună cu serviciile de management şi consultanţă a podurilor-basculă pot oferi guvernelor şi autorităţilor (drumuri primare, secundare, terţiare şi urbane), expertiza independentă şi asigurarea de care au nevoie pentru a depista camioanele şi autobuzele cu sarcini pe punte excesive, pentru a creşte siguranţa rutieră şi a pune în practică planuri pentru construcţia de drumuri şi cerinţe de infrastructură. Serviciile noastre de consultanţă şi management sunt concepute pentru a asigura un set armonizat de politici, regulamente şi măsuri de implementare, combinate cu cele mai noi informaţii şi tehnologii. De la un design de la zero al unui centru de control al sarcinii pe punte adaptat şi adecvat pentru mediul dumneavoastră specific, şi până la îmbunătăţirea şi aducerea staţiilor de cântărire şi operaţiunilor existente la cel mai bun nivel.

Serviciile noastre merg de la staţii fixe de cântărire şi până la operaţiuni mobile, 24 din 24, 7 zile pe săptămână şi 365 zile pe an.

SGS vă poate ajuta utilizând cântare fixe sau mobile, utilizând şi angajând personal pentru poduri-basculă la punctele de intrare cum ar fi porturile şi graniţele, precum şi la locaţii strategice de-a lungul drumurilor principale şi alternative, pe coridoarele de pe rutele comerciale. Operaţiunile de pod-basculă sunt de asemenea foarte utile atunci când camioanele părăsesc o fabrică sau un depozit, pentru stabilirea şarjelor, pentru utilizarea sigură a echipamentelor de manipulare a mărfurilor şi la vame. Asigurăm acces la nivel înainte şi după cântare, echipamente de cântărire echilibrate, şi anume Cântare punte unică, cântare punţi multiple, cântărire în mişcare (la viteză mică şi mare), cântărire precisă înregistrată pe CCTV, integritatea datelor şi transmiterea către un server client sau centru de date.

Utilizăm şi posibilitatea de a verifica ID-ul naţional, înregistrarea autovehiculului, caracterul adecvat pentru şosea, permisul de transport şi carnetul de conducere.

Deveniţi partenerul SGS şi veţi fi în siguranţă ştiind că:

  • Selectaţi o cântărire statică şi mobilă, echipamente şi metode de testare modernă şi adaptată
  • Utilizaţi o infrastructură IT eficientă pentru a susţine operaţiile
  • Instruiţi personalul şi managementul
  • Administraţi un plan de comunicaţii public

În mod tipic, programele noastre de control al sarcinii pe punte sunt împărţite pe faze, concentrându-se asupra celor mai frecvente zone de risc şi apoi mergând mai departe pentru a acoperi restul parcului de autovehicule. Însă nu există doar o singură soluţie: fiecare implementare este personalizată după cerinţele dumneavoastră specifice.