Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS înţelege importanţa specialiştilor calificaţi în inspecţia podurilor-basculă, instruiţi la cele mai înalte standarde.

Pentru că ştim că personalul este cea mai importantă resursă, oferim instruire pentru inspectori, astfel încât să fiţi siguri că inspectorii lucrează la aceleaşi standarde înalte ca şi specialiştii independenţi SGS.

Înţelegem faptul că nu există o singură soluţie de instruire adecvată pentru cerinţele tuturor clienţilor noştri. Astfel că programele noastre de instruire în inspectarea podurilor-basculă încep printr-o evaluare a cerinţelor de instruire ale personalului, precum şi cu alinierea la legislaţie, regulamente etc. Totuşi, solicităm ca inspectorii să aibă capacităţile tehnice şi interpersonale pentru a se implica în instruirea cu software-ul de inspectare ce va fi utilizat.

Instruirea este un proces complex: Managementul concepe un program de instruire pentru toţi angajaţii săi în fiecare an. Cerinţele de instruire sunt identificate de managementul divizional printr-o procedură documentată corespunzător. Personalul ce va fi instruit va primi certificate şi va întocmi un raport de instruire către managerul divizional ce va fi utilizat pentru a evalua nivelul şi eficacitatea instruirii.

Construim programul astfel încât să includă instruire practică, pentru ca personalul nefamiliarizat cu procesele să fie informat de cei familiarizat cu aceste procese. Subliniem importanţa ajutorului oferit de personalul instruit persoanelor noi sau cu mai puţină experienţă.

 • Capacităţi tehnice
  Participanţii la instruire trebuie să fie competenţi în utilizarea computerelor şi să aibă cunoştinţe despre procedurile existente în mediul de lucru curent.

 • Capacităţi de relaţionare interpersonală
  Pe măsură ce programul de control al sarcinii pe punte se dezvoltă, participanţii la instruire trebuie să poată comunica colegilor beneficiile şi limitările operaţionale ale programului.

  Programul de instruire este suficient de substanţial pentru a echipa cursanţii cu capacităţile necesare pentru a utiliza software-ul specializat pentru implementarea cu succes a programului de inspecţie a autovehiculului. Cursanţii primesc un certificat care să autentifice rezultatele obţinute în urma cursului şi au posibilitatea de a ne informa despre gradul de succes al programului nostru de instruire.

 • Integritatea
  O parte esenţială a instruirii noastre subliniază necesitatea onestităţii şi integrităţii pentru siguranţa şoferului, ceilalţi participanţi la trafic şi transportatorul care respectă legea.

 • Rezultatul
  Pachetele noastre de instruire vă oferă un avantaj competitiv introducând în organizaţia dumneavoastră o parte din calitatea şi profunzimea expertizei pe care SGS a acumulat-o de-a lungul unui secol de activitate ca organism de inspecţie, verificare, testare şi certificare.