Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Organismele de reglementare şi autorităţile guvernamentale trebuie să se asigure că taxiurile funcţionează conform legislaţiei locale.

Aceasta include calibrarea corectă a contoarelor din taxiuri. Ca lider mondial în domeniile testării, calibrării şi verificării, SGS dispune de dotarea tehnică şi capacitatea necesare pentru a vă asigura că taxiurile dumneavoastră taxează corect călătoriile şi tarifele.

Inspectorii complet instruiţi realizează testarea dispozitivelor pentru respectarea legislaţiei, verificând calibrarea în domeniul vitezei, al distanţei şi al timpului. Putem amenaja unul sau mai multe spaţii pentru testare, în orice zonă geografică, şi vă putem pune la dispoziţie echipamentul şi experţii pentru a vă asigura că inspecţiile şi testele sunt realizate corect şi la timp.

Pe măsură ce comparăm informaţiile despre contoarele taxiurilor dumneavoastră, aceste informaţii pot fi introduse într-o singură bază de date centralizată. Puteţi folosi informaţiile pentru a răspunde solicitărilor din partea organismelor de reglementare şi pentru conformitatea bazată pe informaţii pentru companiile aprobate pentru montarea contoarelor pentru taxiuri. Un parc auto cu o conformitate totală asigură autoritatea de reglementare că utilizatorul final va avea o călătorie confortabilă, în siguranţă şi va fi taxat pentru cursă în conformitate cu tariful aprobat.

La SGS, avem o experienţă semnificativă şi cunoştinţe de specialitate pentru testarea şoferilor şi a autovehiculelor. Beneficiaţi de informaţii de calitate considerabile şi centralizate despre şoferii şi parcul dumneavoastră auto, despre nivelurile de conformitate, precum şi de capacitatea de analiză a tendinţelor specifice.