Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Ca furnizor total independent de programe de inspecţie a siguranţei mecanice, SGS oferă soluţii pentru proprietarii parcului auto în domeniul controlului emisiilor, cum ar fi inspecţia emisiilor autovehiculului.

Aceasta are rolul de a reduce:

  • Emisiile de eşapament ale autovehiculului: buna reglare a motoarelor înseamnă îmbunătăţirea combustiei şi, prin urmare, emisiile de reziduuri dăunătoare în atmosferă vor fi reduse, cu un avantaj suplimentar al consumului mai mic de combustibil şi un nivel mai mic al uzurii motorului
  • Zgomote: ţevile de eşapament perforate şi claxoanele neautorizate etc. sunt cauzele principale ale zgomotului
  • Mirosuri: mirosurile de benzină sau motorină sunt de obicei rezultatul rezervoarelor şi conductelor perforate
  • Neplăceri vizuale: acestea sunt produse în principal de fumul în exces datorat motoarelor vechi sau incorect reglate

Identificarea emisiilor autovehiculelor cu motor drept una din cauzele semnificative ale poluării aerului şi afectării mediului a determinat autorităţile responsabile să caute soluţii de control şi monitorizare a performanţei parcurilor lor de autovehicule. Presiunile impuse la nivel globat pentru respectarea standardelor în domeniul emisiilor, directivele privind aerul curat şi creşterea constantă a numărului de autovehicule a necesitat un răspuns din partea organismelor de reglementare, sub forma programelor de control al emisiilor.

SGS Automotive Services are o experienţă vastă în proiectarea şi exploatarea unei game largi de programe avansate de inspecţie a autovehiculelor şi servicii asociate, atât pentru parcuri auto mari, cât şi mici. Noi am proiectat şi implementat programe de reglementare de succes pentru ţări de pe patru continente. Fiecare program este un produs personalizat al experienţei internaţionale combinate a SGS şi al bunei cunoaşteri a condiţiilor pieţei locale şi a caracteristicilor, cererii şi solicitărilor fiecărei pieţe în parte.

Am devenit recunoscuţi pe scară largă pentru performanţa managementului reţelei de inspecţii ale autovehiculelor, implicând modernizarea completă (clădiri, echipament şi personal) şi privatizarea programelor de inspecţie şi a activităţilor conexe, care în mod tradiţional erau realizate de autorităţile publice. Datorită gamei noastre foarte extinse de unităţi şi domenii de experienţă, când intraţi în parteneriat cu SGS, beneficiaţi de acumularea celor mai bune practici la nivel global şi de cele mai recente progrese tehnice.