Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS are cunoştinţele şi experienţa necesare în evaluarea performanţelor instrumentelor de testare a emisiilor, echipamente de testare a emisiilor şi proceduri de inspecţie.

Putem furniza autorităţilor datele necesare pentru susţinerea strategiilor de control al poluării aerului şi facem recomandări de îmbunătăţire producătorilor şi distribuitorilor de echipamente de testare.

Expertiză în programul de testare a calităţii autovehiculului

Lucrând în parteneriat pe un program client SGS, am dezvoltat şi operat o operaţiune cuprinzătoare de testare la nivel de laborator pentru evaluarea şi compararea diverselor sisteme de testare a emisiilor de eşapament şi a proceselor de inspecţie (de ex. inspecţia autovehiculelor rulate/inspecţia maşinilor rulate). Printre acestea se numără:

  • Testarea tranzitorie, în mod încărcat
  • Extragerea şi analiza informaţiilor de diagnosticare la bord (OBD II)
  • Inspectarea falsurilor (cu dispozitive de control emisii)

SGS are o experienţă vastă în conceperea şi operarea unei game ample de programe de testare a autovehiculelor şi servicii asociate - cum ar fi testarea echipamentelor de testare. Am conceput şi implementat programe de testare de succes pentru organizaţii în diverse ţări de pe tot globul. Iar datorită cunoaşterii locale a teritoriilor şi legislaţiilor aplicabile, fiecare program dezvoltat de noi este personalizat după necesităţile dumneavoastră specifice.