Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Inspecţiile statutare care examinează gradul de respectare a standardelor naţionale de către companii trebuie să fie, la rândul lor, supuse inspecţiilor proprii pentru controlul calităţii şi asigurarea calităţii.

Recunoscând că nu poate exista o soluţie generală pentru o asemenea provocare, SGS oferă un program flexibil de asigurare a calităţii şi control al calităţii pentru inspecţia statutară, care poate fi personalizat pentru a răspunde nevoilor locale. 

Controlul calităţii

O componentă cheie a inspecţiilor noastre pentru controlul calităţii o reprezintă evaluarea personalului de inspecţie, pentru a vă asigura că acesta furnizează un serviciu care respectă în mod constant atât cerinţele clientului, cât şi pe cele legislative. De asemenea, urmărim să identificăm orice punct slab existent sau potenţial în efectuarea inspecţiei statutare, aşa încât echipa dumneavoastră de inspecţie:

  • Să poată răspunde schimbărilor din procesele de lucru ale clientului în timp ce acestea se desfăşoară şi când se desfăşoară
  • Sa fie suficient de robustă pentru a-şi adapta şi dezvolta aptitudinile în măsura impusă de legislaţie, de exemplu dacă procesele administrative sunt schimbate

Asigurarea calității

Inspecţiile noastre pentru asigurarea calităţii subliniază modurile în care instruirea poate îmbunătăţi procesul de inspecţie, iar noi furnizăm programe de instruire în numele dumneavoastră, fie la sediu, fie extern, pe probleme cum ar fi:

  • Criterii de inspecţie
  • Actualizările sistemului IT
  • Procese administrative

De asemenea, oferim rapoarte cu privire la întreţinerea şi calibrarea echipamentului, aşa încât să puteţi fi siguri că aptitudinile şi cunoştinţele inspectorilor dumneavoastră sunt completate de tehnologie precisă şi eficientă pentru furnizare.

Contactaţi astăzi SGS pentru a afla cum putem proiecta şi furniza programe care răspund necesităţilor dumneavoastră în domeniul inspecţiei. Personalul nostru este instruit şi evaluat conform aceloraşi standarde înalte ca şi cele pentru care realizăm inspecţia, aşadar puteţi fi siguri că primiţi un serviciu de clasă mondială.