Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS de mediu pentru industria horeca reprezintă o gamă de servicii de monitorizare a mediului concepute special pentru industria horeca. Pentru a afla mai multe, sunaţi acum echipa noastră comercială formată din specialişti de mediu .

În industria horeca, angajamentul dumneavoastră pentru menținerea calității mediului reprezintă o parte esențială a succesului afacerii dumneavoastră. Facilitățile dumneavoastră trebuie sa se alinieze cu standardele din industrie și cu legile și reglementările de mediu. Profitați de expertiza noastră la nivel mondial în servicii de inspecţie, verificare, testare şi certificare. Pachetul nostru de servicii creat pentru sectorul horeca acoperă toate aspectele principale pentru protejarea imaginii dumneavoastră de mediu, respectând normele de asigurare a conformității și garantându-vă că vă desfășurați activitatea eficient și rentabil.

Schema noastră de bune practici de mediu este menită să vă permită să revizuiți procedurile și practicile existente pentru a determina cât de bine se aliniază la ceea ce este considerat de ultimă oră sau la bunele practici utilizate în abordările eficiente ale managementului de mediu.

Schema include următoarele aspecte cheie:

Audit la fața locului Verificarea întreținerii clădirii dumneavoastră, a echipamentelor de ridicare și a altor utilaje, a aerului condiționat, verificarea pentru depistarea de legionella a sistemelor de ventilație și de răcire a apei, depozitarea carburanților și a produselor chimice. Analiza utilizării apei dumneavoastră, a managementului apei reziduale, a emisiilor de aer și a consumului de energie, inclusiv distribuția, costurile și impactul utilizării energiei asupra mediului. Recomandările noastre cu privire la măsurile de economisire a energiei includ energia solară și optimizarea generatoarelor de căldură și a nivelurilor de iluminare. Raportul nostru detaliat va arăta modul în care ați respectat toate regulamentele aplicabile și va include un plan de acțiune detaliat pentru întreținere care include și prevenirea incendiilor.

Eșantionare și testare Serviciile noastre de testare ecologică vor garanta că unitățile dumneavoastră respectă standardele de reglementare pentru mediu. Rețeaua noastră globală de laboratoare acreditate efectuează teste în laborator și la fața locului, în conformitate cu criteriile necesare pentru operatorii dumneavoastră turistici și cu autoritățile de reglementare. Rezultatele sunt documentate într-un raport care poate fi utilizat pentru a dovedi conformitatea dumneavoastră.

Servicii de mediu suplimentare În cele din urmă, schema poate fi adaptată să se potrivească cerințelor dumneavoastră specifice, prin adăugarea de caracteristici sau elemente personalizate precum calitatea aerului din încăperi, evaluarea riscului de legionella și cerințe sau probe suplimentare de testare ecologică.

Știm că aveți nevoi specifice pentru orice, de la apa pentru piscină la irigarea terenurilor de golf, sistemele de aer condiționat și de ventilație, toate pentru a respecta cele mai înalte standarde pentru clienții dumneavoastră. Sunați astăzi echipa noastră comercială pentru a câștiga încrederea și liniștea necesare cu care să-i convingeți pe clienții și operatorii turistici cu care lucrați.