Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Servicii de dare în exploatare şi management de la SGS - asiguraţi darea în exploatare eficientă a unităţii industriale, de la planificare şi până la punerea în funcţiune.

Managementul eficient al dării în exploatare este esenţial pentru finalizarea oportună a unităţii industriale. Serviciile noastre de dare în exploatare şi management vă oferă o asistenţă eficientă pentru a gestiona unitatea industrială, din faza de planificare şi până la operare.

De ce să alegeţi servicii de dare în exploatare şi management de la SGS?

Vă oferim personal cu experienţă vastă, echipamente şi sisteme, dar şi un palmares verificat în practică în domeniul dării în exploatare a unităţilor industriale. În plus, software-ul nostru de management al dării în exploatare special creat vă clarifică situaţia, generând informaţii cruciale când aveţi cel mai mult nevoie de ele.

Serviciile noastre de dare în exploatare şi management vă ajută să:

 • Beneficiaţi de un sistem de asistenţă eficient, cu personal, tehnologie şi sisteme dovedite în practică pentru a aduce unitatea din faza de planificare în cea de operare
 • Identificaţi cea mai eficientă metodă pentru ca unitatea dumneavoastrăsă devină operaţională
 • Obţineţi informaţii precise şi la zi pentru utilizarea în şedinţele zilnice
 • Publicaţi buletine de măsură cu valori precise
 • Asiguraţi un control eficient al documentelor pentru materiale esenţiale în proiect, precum fişele de date şi certificatele
 • Acumulaţi aptitudini importante care îşi păstrează utilitatea şi după transferul întreţinerii, proprietăţii şi gestiunii, deoarece echipa noastră de management al dării în exploatare colaborează îndeaproape cu personalul dumneavoastră la transferul de cunoştinţe

Experienţă neegalată în darea în exploatare a instalaţiilor industriale pe întregul glob

Vă oferim cunoştinţe şi competenţe dintr-o reţea de peste 1.000 de sedii din toată lumea. De aceea, avem capacitatea neegalată de a da în exploatare instalaţii industriale în orice regiune, în orice fază şi în orice ţară din lume.

Vă oferim toate testele necesare pentru a vă aduce instalaţiile din faza de construcţie în cea de funcţionare. Metoda noastră dovedită în practică este axată pe instrumente, sisteme electrice, sisteme mecanice/VCA, siguranţă, telecomunicaţii şi conducte, darea în exploatare a unităţii dumneavoastră fiind eşalonată în cinci etape:

 1. Planificare şi proiectare
 2. Tratare şi conservare
 3. Dare în exploatare
 4. Punere în funcţiune
 5. Funcţionare asistată

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum serviciile noastre de dare în exploatare şi management pot aduce unitatea dumneavoastră industrială din faza de planificare în cea de funcţionare.