Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de securitate şi administraţiile vamale din întreaga lume au tot mai multă nevoie de cele mai eficiente servicii de scanare a mărfurilor pentru a asigura protecţia împotriva fraudelor şi a comerţului ilegal. La SGS înţelegem necesitatea de a proiecta şi a implementa cu precizie şi promptitudine serviciile dumneavoastră de scanare pentru securitatea frontierelor în vederea asigurării acurateţii şi eficienţei maxime.

Expertiza şi cunoştinţele noastre internaţionale ne situează în poziţia de lideri pe piaţa serviciilor de scanare a mărfurilor, fie că ne referim la experienţa noastră în furnizarea de servicii de securitate a frontierelor, sau la relaţiile pe care le avem cu producătorii de scanere.  

Vom proiecta, implementa şi întreţine serviciile dumneavoastră de scanare în cadrul următoarelor etape:

  • Dacă vă interesează un investitor în proiecte de scanare, vă oferim soluţii flexibile, parte a gamei noastre variate de servicii de securitate a frontierelor. Acţionând ca investitori în proiecte de scanare, ne asumăm toate riscurile financiare şi tehnice prin scheme de finanţare a proiectelor precum BOOT (Construieşte, Deţine, Operează, Transferă), BOT (Construieşte, Operează, Transferă) sau acorduri de închiriere.
  • Efectuăm un studiu de fezabilitate detaliat la faţa locului pentru a evalua şi aprecia actualul proces de vămuire la punctele de intrare şi ieşire. Ulterior, evaluăm volumul şi fluctuaţiile traficului într-un anumit interval de timp pentru a stabili creşterea anticipată a volumului pentru anii viitori. Un studiu de zonare şi cartare ne va releva implicaţiile implementării scanerului în ceea ce priveşte volumul de muncă, impactul asupra zonelor învecinate şi reorganizarea. Într-o etapă ulterioară, efectuăm o analiză completă a operaţiunilor portuare, vamale şi de scanare.
  • Tehnologia de scanare evoluează în permanenţă, iar datorită experienţei noastre pe piaţă suntem în măsură să vă asistăm în selecţia sistemului de scanare şi efectuarea de studii comparative. Relaţiile noastre îndelungate cu producătorii de scanere reprezintă garanţia că vă putem asista în negocierea contractelor pentru asigurarea celui mai bun preţ şi celor mai bune opţiuni de achiziţie pentru contracte, piese de schimb şi livrare.
  • Înţelegem cât de important este ca unitatea dumneavoastră să fie configurată în mod corect. Vă vom oferi asistenţă pentru punerea în funcţiune a scanerului în cadrul unităţii, configurarea şi darea în exploatare a scanerului şi vă vom ajuta să organizaţi fluxurile de trafic astfel încât să se evite congestionarea.
  • Testele de acceptanţă în fabrică (FAT) şi testele de acceptanţă la faţa locului (OSAT) vă protejează interesele asigurând faptul că autorizaţiile şi garanţiile oferite de vânzător sunt autentice şi corecte. Vom asista la aceste teste pentru a verifica cu atenţie dacă toate echipamentele corespund nevoilor dumneavoastră.
  • Vă vom ajuta să implementaţi metode de mentenanţă a scanerului, pentru ca echipamentul dumneavoastră să fie întreţinut corect.
  • Experţii noştri vă vor oferi asistenţă pentru operaţiunile de scanare.
  • Identificarea unei echipe potrivite de specialişti, cum ar fi analiştii de imagini, necesită o competenţă câştigată prin experienţă. Echipa noastră vă va ajuta să definiţi posturile şi competenţele necesare, precum şi să gestionaţi procesul de recrutare, de la faza de selecţie, până la interviu. Instruirea personalului dumneavoastră este esenţială pentru procesul de implementare. Aflaţi mai multe despre cursurile noastre de formare pentru specializarea în scanare.

Sunaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe.