Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru consolidarea serviciilor noastre de asigurare a securităţii frontierelor, oferim o gamă de servicii care vin în completarea operaţiunilor dumneavoastră de scanare şi care includ audituri şi certificări, stabilirea profilului de risc şi managementul riscului, filtre de scanare şi analize la distanţă.

Marca de certificare SGS

Având în vedere că reglementările în materie de siguranţă şi exigenţele privind calitatea devin tot mai stricte, trebuie să demonstraţi că echipamentul dumneavoastră respectă standardele internaţionale. Birourile şi laboratoarele noastre acreditate din întreaga lume vă pot da garanţia de care aveţi nevoie prin auditarea şi certificarea echipamentului dumneavoastră în scopul dovedirii conformităţii.  

Vă oferim o gamă completă de servicii de certificare care acoperă un spectru larg de pieţe şi zone geografice. Mărcile de certificare SGS sunt recunoscute în întreaga lume drept dovadă a conformităţii cu orientările internaţionale, a calităţii şi a încrederii. Ele reprezintă un indicator vizibil al producţiei şi performanţei consecvente, al calităţii şi controalelor independente realizate de un organism de certificare respectabil. 

Marca de certificare SGS include:

  • Certificarea performanţei scanerului: evaluarea şi certificarea specificaţiilor echipamentului dumneavoastră pe baza unei serii de teste predefinite
  • Certificat de radioprotecţie:certificarea conformităţii echipamentului dumneavoastră pe baza recomandărilor ICRP, a orientărilor AIEA, a directivelor UE şi a standardelor SUA

Birourile şi laboratoarele noastre din întreaga lume ne permit să vă oferim o serie de alte teste industriale şi mărci de certificare bazate pe standardele locale sau internaţionale, precum ISO, CSA, IEC, IP, Code şi CE.

Contactaţi-ne pentru a afla mai multe despre modul în care auditurile şi certificările noastre pentru scanere vă pot ajuta să menţineţi echipamentele dumneavoastră la standarde optime.

Stabilirea profilului de risc

A decide dacă încărcătura trebuie supusă scanării, examinării fizice, sau poate trece direct prin culoarul verde de control vamal, poate cauza întârzieri semnificative ale transportului. SGS Profiler®, instrumentul nostru software specializat vă poate ajuta să luaţi aceste decizii în câteva secunde, fără niciun risc.

SGS Profiler este un instrument complet automatizat care analizează rapid datele tranzacţionale. Utilizând informaţiile de risc legate de entităţile comerciale (locale şi internaţionale), bunuri, sursele de aprovizionare şi modurile de transport, SGS Profiler corelează detaliile mărfurilor transportate cu valorile de risc pentru a genera o evaluare automată a riscului şi instrucţiuni pentru intervenţia adecvată. Aceste informaţii permit echipei dumneavoastră din port să hotărască în cunoştinţă de cauză dacă optează pentru o inspecţie neintruzivă sau dacă se impune un control mai amănunţit.  

Contactaţi-ne pentru a descoperi modul în care instrumentul nostru SGS Profiler vă poate îmbunătăţi serviciile de scanare.

Filtru de scanare

Nu toate scanarele oferă acelaşi nivel de performanţă. Dacă densitatea încărcăturii este superioară sau inferioară puterii de penetrare a scanerului dumneavoastră, imaginile scanate vor fi neconcludente.

Ca răspuns la nevoile clienţilor noştri, echipa SGS a dezvoltat un filtru de scanare care determină exact transporturile potrivite pentru scanerul dumneavoastră prin compararea densităţii diferitelor tipuri de marfă cu capacitatea instalată a scanerului. 

Contactaţi-ne pentru a descoperi modul în care puteţi instala şi utiliza un filtru de scanare SGS în cadrul operaţiunilor dumneavoastră.

Analiză la distanţă

Prin combinarea ultimelor tehnologii de inspecţie şi comunicare, am dezvoltat un serviciu care le oferă guvernelor, organizaţiilor vamale şi autorităţilor naţionale acces de la distanţă la imaginile radioscopice ale bunurilor şi containerelor, generate în instalaţiile de scanare.

Descoperiţi modul în care analiza de la distanţă vă poate îmbunătăţi procedurile la destinaţie şi spori securitatea.