Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Servicii SGS pentru portalului comunităţii ONG - sporesc vizibilitatea, transparența și responsabilitatea, cu implicarea comunității.

ONG-urile depind de donații și resurse din partea publicului. Lipsa informațiilor disponibile despre modul în care acestea contribuie la societate, combinată cu lipsa de transparenţă, poate face dificilă obţinerea încrederii publicului în ONG-uri. Serviciile portalului comunităţii oferă o asigurare independentă a calității pentru agențiile guvernamentale responsabile de sectorul ONG, organizațiile-umbrelă ale ONG-urilor și site-urile de strângere de fonduri. Prin sporirea încrederii, serviciile noastre au ca rezultat consolidarea implicării comunității și a sprijinului financiar acordat ONG-urilor.

De ce să alegeţi serviciile SGS pentru portalul comunităţii ONG-urilor?

Un portal al comunităţii susținut de asigurare independentă față de standarde uniforme și transparente oferă ONG-urilor șanse egale de a atrage atenția și a concura pentru finanțare. Este un mod simplu, sigur și convingător pentru donatori de a găsi ONG-uri locale pe care doresc să le sprijine financiar. Donatorii sunt asiguraţi că organizațiile de pe platformă respectă principii riguroase de responsabilitate și transparență. O comparație corectă și transparentă a ONG-urilor aduce resursele atât de necesare ONG-urilor locale, consolidând în același timp reputația sectorului în ansamblul său. 

Vă oferim:

  • Proiectarea și dezvoltarea unui portal personalizat al comunităţii ONG-urilor
  • Compatibilizare personalizată între donatori și ONG-urile locale
  • Proiectarea și dezvoltarea cadrelor corespunzătoare de asigurare a calității
  • Recompense pentru optimizarea continuă a transparenţei
  • Asistenţă IT, inclusiv cu plăţile online
  • Servicii complementare, inclusiv monitorizarea independentă a proiectelor ONG-urilor

Furnizarea de servicii pentru ONG-uri, la nivel de expert

În calitatea noastră de lider mondial în inspecţie, verificare, testare și certificare, cu decenii de experiență în lucru cu publicul și organizațiile non-profit, așteptăm cu nerăbdare să susținem un sector ONG înfloritor. 

Contactaţi-ne pentru a afla mai multe.