Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Monitorizare a ajutoarelor, de la SGS - maximizează impactul organizației dvs., cu resurse finite.

Fie că sunteți ONG, fundație sau donator, vă confruntați cu provocarea de a obține impact maxim în ciuda faptului că aveți resurse limitate. Pentru a profita la maxim de resursele pe care le aveți, trebuie să asigurați eficiența operaţiunii dvs. și să reduceți riscul de alocare greșită și utilizare necorespunzătoare a fondurilor. Serviciul nostru de monitorizare a ajutoarelor vă permite să urmăriți activitățile din organizația dvs., astfel încât să puteți lua măsuri corective rapide atunci când este necesar.

De ce să alegeți monitorizarea ajutoarelor de la SGS?

Experții noștri locali locuiesc în țara respectivă și pot monitoriza activitățile pentru dvs., în mod aleatoriu sau regulat, astfel încât să dispuneţi oricând de informațiile necesare pentru a urmări progresul. Experții noștri vă vor informa despre practicile şi obiceiurile și legile aplicabile local, în plus faţă de cele mai bune practici internaționale, astfel încât să puteți fi siguri că munca dvs. respectă atât așteptările legale cât și cele culturale. Vom crea intervenții de monitorizare personalizate, bazate pe mediul dvs. unic, pe standardele organizației dvs. și pe riscurile pe care sunteți dispus să vi le asumaţi. Luăm în considerare activitățile pe care doriți să le propuneți, actorii implicați în lanțul dvs. de sprijin și dezvoltare și rezultatele pe care speraţi să le obţineți.

Vă oferim:

  • Verificarea la punctul de achiziție
  • Monitorizarea locală a proiectelor și rezultatelor
  • Colectarea datelor și monitorizarea beneficiarilor
  • Control optimizat al lanțului dvs. de aprovizionare
  • Risc redus de abuz, fraudă, corupție
  • Modalități practice de îmbunătățire a eficienței și rentabilității
  • O singură sursă de acces la toate serviciile necesare de testare, verificare și certificare, inclusiv testare vaccinurilor, eșantionarea materialelor de construcție, supravegherea încărcării și descărcării și auditul ISO

Partenerul dvs. de Încredere

În calitate de lider mondial în inspecţie, verificare, testare şi certificare, recunoscut ca reper global pentru calitate şi integritate, noi considerăm că responsabilitatea nu încetează niciodată. Vă însoţim în eforturile dvs. de perfecţionare continuă.

Contactaţi-ne pentru a afla mai multe.