Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Fiind lider în implementarea programelor cu interfaţă unică, SGS a creat soluţii pentru simplificarea şi protejarea tranzacţiilor comerciale în întreaga lume.

Soluţiile de interfaţă unică le permit părţilor interesate să intre în contact prin mediul electronic, prezentând şi distribuind documente precum declaraţiile vamale, cererile de autorizare pentru import/export, facturile comerciale şi certificatele de origine cu scopul de a accelera şi proteja lanţul de aprovizionare.

Un program cu interfaţă unică vă poate îmbunătăţi considerabil operaţiunile comerciale prin eliminarea birocraţiei şi reducerea termenelor, asigurând actualizarea permanentă a informaţiilor într-un unic loc de referinţă.

Utilizând tehnologia TradeNet, care permite o personalizare unică, echipa noastră de experţi poate lucra îndeaproape cu toate părţile interesate din reţeaua dumneavoastră, pentru a identifica şi proiecta un proces şi flux de lucru care să interconecteze numeroşii actori implicaţi, cum ar fi vămile şi sistemele portuare, băncile comerciale, companiile de asigurări, trezoreriile şi autorităţile.

Personalizarea unei soluţii cu interfaţă unică

Noi, la SGS, ştim că fiecare soluţie este unică şi considerăm că succesul unei soluţii cu interfaţă unică depinde de o evaluare riguroasă a nevoilor, a opţiunilor de finanţare şi a strategiei de implementare.

Vă putem oferi asistenţă prin:

  • Efectuarea unui studiu complet de fezabilitate
  • Calcularea costurilor proiectului
  • Furnizarea de finanţare parţială sau totală, în funcţie de natura proiectului
  • Conceperea şi gestionarea unei implementări graduale a programului

Experienţa noastră ne-a arătat că cea mai bună metodă de a asigura succesul unei soluţii cu interfaţă unică este dezvoltarea unei relaţii strânse între sectorul public şi privat prin intermediul unui parteneriat public-privat (PPP). Totodată, acolo unde se dovedeşte fezabil, noi încurajăm conceptul de programe BOT (Construieşte, Operează, Transferă) pentru a ne ajuta clienţii să preia şi să gestioneze propriile reţele.

Aflați mai multe despre modul în care SGS vă poate ajuta să implementaţi soluţiile cu interfaţă unică.