Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Integritatea este trăsătura de bază la SGS. Ne străduim să respectăm standarde etice ridicate şi să garantăm că activităţile noastre din întreaga lume se desfăşoară în conformitate cu cele mai bune practici recunoscute pe plan internaţional.

În acest scop, am creat un program de conformitate care se bazează pe Codul nostru de integritate.

Fiecare angajat SGS are responsabilitatea personală atât de a citi şi de a înţelege Codul, cât şi de a susţine principiile acestuia. Angajaților li se solicită să participe anual la un curs de instruire despre integritate, fie prin eLearning, fie printr-o sesiune organizată la nivel local. Angajații noi trebuie să finalizeze un modul specific de eLearning "Afaceri cu integritate", care introduce Codul de integritate SGS ca parte a inițierii lor.

Instruire Anuală Obligatorie pentru Toți Angajații

Pentru a ajuta angajaţii SGS să integreze valorile şi principiile noastre în activitatea lor zilnică, am introdus două programe obligatorii de instruire. Programul nostru Anual de Integritate constă într-o instruire via eLearning și un quiz. Această instruire reprezintă un mod foarte pozitiv şi eficient de a ne exprima valorile şi încurajează angajaţii să-și testeze cunoștințele despre Codul de integritate SGS și să găsească soluţii folosind situaţii uzuale. Organizând acest program de instruire în fiecare an, reîmprospătăm informaţiile şi ne motivăm angajaţii, de asemenea garantăm că acest Cod de integritate rămâne la baza serviciilor pe care le oferim în întreaga lume. Se ţine o evidenţă a tuturor angajaţilor care participă la instruire pentru a ne asigura că toţi membrii personalului parcurg această instruire esenţială. Fiecare angajat trebuie să completeze un test la sfârșitul instruirii prin eLearning și să primească un certificat de absolvire la finalizarea cu succes a cursului de instruire eLearning.

eLearning pentru angajații noi

Programul nostru interactiv de eLearning le oferă angajaţilor o înţelegere completă a principiilor şi valorilor din Codul de integritate şi le arată cum să le integreze în activităţile profesionale zilnice. Toți angajații SGS noi, din toată lumea, trebuie să parcurgă această instruire obligatorie, disponibilă în mai multe limbi, pe durata perioadei de inițiere. După ce primesc Codul, noii angajați trebuie să completeze cu succes un chestionar, după care primesc certificate de finalizare a programului de instruire.

Încălcări ale Codului

Dacă doriţi să raportaţi o posibilă încălcare a Codului, puteţi suna la linia de asistenţă telefonică privind integritatea, puteţi depune online un raport scris sau puteţi trimite raportul prin fax, e-mail sau poştă.