Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Integritatea este trăsătura de bază la SGS. Ne străduim să respectăm standarde etice ridicate şi să garantăm că activităţile noastre din întreaga lume se desfăşoară în conformitate cu cele mai bune practici recunoscute pe plan internaţional.

În acest scop, am creat un program de conformitate care se bazează pe Codul nostru de integritate.

Fiecare angajat SGS are responsabilitatea personală atât de a citi şi de a înţelege Codul, cât şi de a susţine principiile acestuia. Angajaţii trebuie să participe în fiecare an la sesiunile de Instruire Anuală privind integritatea. În vederea facilitării inducţiei, noii angajaţi ar trebui să parcurgă programul de e-learning care se bazează pe Codul de integritate al companiei SGS.

Instruire anuală obligatorie

Pentru a ajuta angajaţii SGS să integreze valorile şi principiile noastre în activitatea lor zilnică, am introdus două programe obligatorii de instruire. Programul nostru anual de instruire privind integritatea constă în sesiuni moderate de un instructor care prezintă şi oferă detalii despre Codul de integritate. Instruirea reprezintă un mod foarte pozitiv şi eficient de a ne exprima valorile şi încurajează angajaţii să împărtăşească experiențe şi soluţii folosind situaţii uzuale. Organizând acest program de instruire în fiecare an, reîmprospătăm informaţiile şi motivăm angajaţii, de asemenea garantăm că acest Cod de integritate rămâne la baza serviciilor pe care le oferim în întreaga lume. Se ţine o evidenţă a tuturor angajaţilor care participă la instruire  pentru a ne asigura că toţi membrii personalului parcurg această instruire esenţială.

Şefilor ierarhici şi directorilor din cadrul companiei SGS li se oferă o instruire mai detaliată pentru funcţiile lor, care include planificarea scenariilor, specifică pentru sectorul lor de activitate şi pentru locaţia lor.

E-learning

Programul nostru interactiv de e-learning le oferă angajaţilor o înţelegere completă a principiilor şi valorilor din Codul de integritate şi le arată cum să le integreze în activităţile profesionale zilnice. Toți angajații SGS din toată lumea trebuie să parcurgă această instruire obligatorie, disponibilă în mai multe limbi, pe durata perioadei de inducție. După ce primesc Codul, noii angajați trebuie să completeze cu succes un chestionar, după care primesc certificate de finalizare a programului de instruire.

Încălcări ale Codului

Dacă doriţi să raportaţi o posibilă încălcare a Codului, puteţi suna la linia de asistenţă telefonică privind integritatea, puteţi depune online un raport scris sau puteţi trimite raportul prin fax, e-mail  sau poştă.