Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Aflaţi mai multe despre SGS şi câştigaţi o experienţă reală în mediul de afaceri pentru a vă spori perspectivele profesionale.

Oferim o serie de stagii şi programe de formare care să vă ajute să faceţi tranziţia de la educaţie la angajare.

Stagii

Absolvenţii şi studenţii deopotrivă pot profita de oportunităţile de a lucra alături de profesioniştii noştri, dar şi independent, la proiecte interesante pentru clienţi existenţi. Dacă sunteţi o persoană entuziastă şi sârguincioasă, dacă sunteţi pregătit(ă) să vă apucaţi de treabă şi să vă implicaţi în activitatea zilnică a unei companii dinamice care se dezvoltă, avem locuri disponibile pentru stagiari pe parcursul întregului an, atât pentru studenţi, cât şi pentru absolvenţi, în mai multe sectoare.

Programe de formare

Asia de Sud-Est

Program de formare chimişti
Oferim un program complet de formare în profesia de chimist pentru participanţi din regiunea Asia de Sud-Est. Acest program de formare structurat, care se desfășoară în Australia, durează doi ani şi este alcătuit din şase module, urmate de aproximativ şase săptămâni petrecute alternativ în mine.

Cursanţii învaţă toate aspectele privind tehnicile generale de laborator, inclusiv:

 • Cântărirea şi pregătirea probelor
 • Dezagregarea
 • Proba de ardere
 • Spectrometria prin fluorescenţă de Raze X (XRF), spectrometria optică de emisie atomică cu plasmă cuplată inductiv (ICPOES) şi spectrometria de masă cu plasmă cuplată inductiv (ICPMS)
 • Controlul calităţii şi asigurarea calităţii
 • Tehnicile chimice clasice

După finalizarea cursului, participanţii se întorc în ţările lor pentru a colabora cu SGS la nivel local.

Thailanda

De regulă, SGS Thailand primeşte ca practicanţi atât proaspăt absolvenţi, cât şi studenţi, în special în departamentele servicii de laborator, SSC şi servicii de mediu. În 2014, am recrutat peste 30 de stagiari (18 în servicii de laborator, 10 în servicii de mediu, iar restul în SSC) pentru a se alătura specialiştilor noştri şi pentru a câştiga experienţă esenţială pe teren timp de opt săptămâni, în lunile aprilie şi mai.

Singapore

În Singapore coordonăm stagii cu durate cuprinse între una şi şase luni şi care sunt disponibile pe parcursul întregului an. Studenţii care intră într-unul dintre stagiile noastre își vor dezvolta aptitudinile la locul de muncă, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. În acelaşi timp, programele noastre vă permit să folosiţi aptitudinile dobândite prin educaţie într-un mediu practic. Acceptăm candidaturi de la studenţi care se specializează în următoarele domenii:

 • Ştiinţe – chimie, mediu, produse farmaceutice, microbiologie, alimentaţie etc.
 • Inginerie
 • Navigaţie
 • Afaceri
 • Comunicare şi mass-media

Căutăm mereu persoane talentate, sârguincioase şi entuziaste care să se alăture echipei noastre şi să se implice în activitatea zilnică a unei companii dinamice care se dezvoltă.

Europa

Ucenicie pentru tehnicieni de laborator
Destinat elevilor din Marea Britanie care au obţinut certificatul GCSE şi celor care au promovat examenul de finalizare a învăţământului secundar superior, laboratorul nostru din Portul Ellesmere coordonează un program de ucenicie pentru tehnicieni de laborator. Toţi ucenicii merg la cursuri o zi pe săptămână pentru a-şi continua educaţia formală. Pe durata instruirii:

 • Elevii care au obţinut certificatul GCSE vor parcurge un curs de ştiinţe ONC pe o perioadă de doi ani cu calificare profesională naţională (NVQ)
 • Elevii care au promovat examenul de finalizare a învățământului secundar superior vor parcurge un curs de chimie HNC pe o perioadă de doi ani cu calificare profesională naţională (NVQ)

După finalizarea uceniciei, participanţii continuă să colaboreze cu SGS la nivel local.

Un stagiu sau o ucenicie de la SGS poate deschide calea către succesul carierei dumneavoastră, contactaţi-ne.