Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

FIȚI 100% NATURALI Sunteți curioși. Sunteți dornici să învățați. Sunteți gata să creșteți.

Aici, la SGS, puteți fi 100% naturali. Compania noastră promovează conceptul de cultură deschisă, încurajându-vă să atingeți cele mai înalte standarde, să fiți la fel de pasionați de munca voastră cum suntem și noi și să continuați să vă dezvoltați zi de zi.

Mobilitatea internațională, tehnologiile de ultimă generație și interacțiunea cu clienți din toată lumea sunt doar câteva din avantajele unei cariere la SGS. Avem încredere în angajaţii noştri şi îi sprijinim. La fel de important este faptul că angajații noștri pot avea încredere că le vom oferi resursele și oportunitățile necesare pentru ca ei să-și dezvolte aptitudinile și să-și atingă potențialul maxim.

FIȚI 100% NATURALI

Sunt puțini termeni care surprind esența SGS ca 100%. Pasiunea și angajamentul absolut pe care le aducem în munca noastră. Precizia și exactitatea care stau în centrul muncii noastre. Standardele înalte fără compromisuri, care sunt necesare în domeniul nostru. Responsabilitatea faptului de a avea un rol esențial în proiecte care afectează milioane de vieți. Amploarea operațiunilor noastre din întreaga lume. Nevoia de încredere absolută din partea clienților noștri și deschiderea completă din cadrul echipelor noastre. Dorința de a ne dezvolta afacerea și de a inova. Susținerea dezvoltării angajaților. Competențele și experiența pe care le oferim în calitate de companie de top la nivel mondial care oferă servicii de inspecție, verificare, testare și certificare.

Inovatori și antreprenori

Veți face parte dintr-o rețea internațională profund dedicată angajaților săi. Gândirea îndrăzneață și orientată spre nou reprezintă esența activității noastre, motiv pentru care încurajăm toți angajații să gândească asemenea unor antreprenori. Vă oferim libertatea de a da frâu liber creativității și de a încerca lucruri care nu s-au mai făcut.

Stimulăm toți angajații să contribuie la dezvoltarea companiei și la inovații, iar noi, la rândul nostru, promitem să vă ajutăm 100% să vă atingeți potențialul complet. Cu ajutorul unei prezențe internaționale, al unui leadership puternic și al unei reputații inegalabile pe piață, suntem 100% dedicați dezvoltării capitalului nostru uman.

Iată ce spun tinerii angajați despre cum e să lucreze la SGS.

Ralph Alfred Aguilar
Ralph Alfred Aguilar
Analist laborator
Mariana Da Matta
Mariana Da Matta
Analist execuție
Matthew McGarrity
Matthew McGarrity
Director tehnic