Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Descoperiţi mai jos răspunsurile la întrebările frecvente privind procesul de depunere a candidaturii la SGS:

Î: Cum pot afla care sunt posturile vacante actuale la SGS?

R:Locurile de muncă vacante la SGS sunt postate în jobs.sgs.com.

Î: Ce fac dacă niciun loc de muncă vacant nu corespunde criteriilor mele de căutare?

R:Creaţi o atenţionare prin intermediul sistemului de căutare, iar noi vă vom informa de fiecare dată când un post corespunde criteriilor dumneavoastră de căutare. Puteţi trimite şi candidaturi spontane prin intermediul paginii cariere.

Î: Cât de sigure şi confidenţiale sunt informaţiile pe care le furnizez în timpul procesului de depunere online a candidaturii?

R:Informaţiile pe care le furnizaţi în timpul depunerii online a candidaturii sunt securizate. Vi se va cere să semnaţi o Declaraţie privind confidenţialitatea datelor. SGS se obligă la confidenţialitate 100% în procesul de recrutare.

Î: Ce se întâmplă după ce am trimis candidatura online?

R:Veţi primi o notificare prin e-mail care confirmă primirea candidaturii dumneavoastră.

Î: Cum ştiu dacă am fost invitat(ă) să particip la interviurile de selecţie?

R:Echipa noastră de recrutare va analiza cu atenţie candidatura dumneavoastră. În cazul în care calificările şi cunoştinţele dumneavoastră corespund cerinţelor postului, veţi fi contactat(ă) de un agent de recrutare de la SGS.

Î: Ce trebuie să fac pentru a mă pregăti pentru interviuri?

R:Încercaţi să aflaţi cât mai multe despre post şi despre SGS citind despre activitatea şi cultura noastră pe SGS.com. Deoarece organizăm interviuri structurate, le cerem candidaţilor să ne prezinte exemple de situaţii profesionale anterioare. Gândiţi-vă la abilităţile care se cer pentru postul respectiv şi la orice situaţie anterioară în care aţi folosit acele abilităţi.

Î: Va trebui să fiu evaluat(ă)?

R:În funcţie de nivelul şi complexitatea postului, vă putem cere să fiţi supus(ă) unui scurt test psihometric. Le putem cere şi consultanţilor externi să efectueze evaluări mai amănunţite.

Î: Ce se întâmplă după finalizarea interviurilor?

R:Organizăm şedinţe de evaluare pentru a stabili care candidat corespunde cel mai bine cerinţelor postului. În cazul în care candidatura dumneavoastră este reuşită, veţi primi o ofertă de angajare de la SGS.

Î: Dacă nu sunt selectat(ă) pentru un anumit post, pot să candidez din nou pentru un alt loc de muncă disponibil?

R:Selectăm candidaţii ţinând cont de cine este cea mai potrivită persoană privind abilităţile şi cerinţele postului. Dacă nu sunteţi selectat(ă) pentru un anumit post, abilităţile dumneavoastră ar putea corespunde cerinţelor altui post. Vă încurajăm, aşadar, să candidaţi pentru orice post pentru care vă consideraţi calificat(ă), iar noi vom analiza cu atenţie candidatura dumneavoastră.

Î: Va trebui să fac ceva între primirea ofertei de angajare şi prima zi la SGS?

R:Vă invităm să analizaţi toate documentele legate de oferta dumneavoastră şi să parcurgeţi cât puteţi de mult din procesul administrativ. Vă încurajăm să continuaţi să vă informaţi referitor la SGS şi să ţineţi legătura cu noi până în prima zi în noul dumneavoastră post.

Dinamică, internaţională şi în continuă dezvoltare - o carieră la SGS are oportunităţi aproape infinite. Depuneţi-vă candidatura astăzi.