Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Noi considerăm că legătura între angajaţi de succes şi o companie de succes este dezvoltarea carierei.

Noi considerăm că dezvoltarea profesională este un angajament comun faţă de dezvoltarea companiei şi faţă de succesul personal. Dezvoltarea reuşită a carierei depinde în egală măsură atât de motivaţia, energia şi dorinţa dumneavoastră de a învăţa şi de a progresa, cât şi de oportunităţile de dezvoltare pe care le oferim noi.

Parcursuri formative

Fiecare angajat SGS este încurajat să profite la maximum de mobilitatea internă şi de oportunităţile de colaborare cu colegi şi cu asociaţii profesionale. Planurile de dezvoltare personalizate reflectă aspiraţiile dumneavoastră şi investiţia noastră în viitorul dumneavoastră.

Managementul performanţei şi planificarea dezvoltării

Secretul dezvoltării dumneavoastră este managementul performanţei şi planificarea dezvoltării. Evaluarea anuală pe care o efectuăm vă permite să stabiliţi obiective realizabile, în colaborare cu managerul dumneavoastră, şi să identificaţi oportunităţi de a vă dezvolta aptitudinile.

Acest proces ne permite să asigurăm rezultate constante şi îmbunătăţire continuă, ajutându-vă totodată să vă realizaţi aspiraţiile în carieră. Combinaţia noastră de management eficient al performanţei, expunerea la diverse experienţe în domeniul dumneavoastră garantează faptul că angajaţii, echipele şi, în esenţă, compania, ştiu ce ar trebui să facă, cum ar trebui să procedeze şi cum să-şi asume responsabilitatea pentru ceea ce fac.

Dezvoltarea carierei dumneavoastră la SGS este asigurată, depuneţi-vă candidatura astăzi.