Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SHINE, programul nostru global de integrare, îi ghidează pe noii angajaţi prin curba de învăţare a primelor zile, săptămâni şi luni, asigurând un început pozitiv care le accelerează tranziţia reuşită la SGS.

Programul de integrare SHINE

SHINE le oferă tuturor noilor angajaţi un mod atrăgător, cuprinzător şi bazat pe susţinere de a începe activitatea la noul loc de muncă. Pe parcursul programului de trei luni, noilor angajaţi li se pun la dispoziţie informaţiile, resursele şi relaţiile de care au nevoie pentru a deveni rapid membri productivi ai echipei SGS.

De la planificarea orientării dumneavoastră la locul de muncă şi instructajul introductiv privind securitatea în muncă din Prima zi până la discutarea progreselor şi a dezvoltării profesionale cu managerul dumneavoastră după trei luni, prezentarea structurată SHINE a companiei SGS vă ajută să vă simţiţi un membru al echipei şi accelerează timpul parcurs de dumneavoastră până la productivitatea maximă.

SHINE este un program de colaborare între manageri, noii angajaţi şi Peer Advisors (Colegi evaluatori) atunci când o persoană este numită în funcţie, care cooperează pentru a acoperi activităţi din cadrul următoarelor etape importante:

  • Etapa anterioară sosirii: Pregătire
  • Prima zi: Prezentare
  • Prima săptămână: Imersie
  • Prima lună: Explorare
  • Primele trei luni: Descoperire
  • Primele trei luni: Angajament

SHINE garantează că tuturor noilor angajaţi li se oferă oportunitatea de a excela la noul loc de muncă.