Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Remuneraţia şi beneficiile

Companie puternică şi activă, SGS le poate oferi angajaţilor un mediu sigur şi stabil în care aceştia pot progresa şi se pot dezvolta, dar care este situaţia remuneraţiei şi a beneficiilor?

Oriunde şi-ar desfăşura activitatea, angajaţii noştri primesc un salariu competitiv. Le oferim, de asemenea, o serie de beneficii atractive care sunt competitive şi adecvate ramurii industriale respective, indiferent în ce parte a lumii s-ar afla. Beneficiile oferite de noi reflectă atât talentul şi abilităţile pe care angajaţii noştri le folosesc în activităţile lor, cât şi condiţiile de piaţă din ţara respectivă. Beneficiile angajaţilor noştri includ, de regulă, planuri de pensii şi asigurări medicale.

Plata pentru performanţe

Contribuţiile importante pe care angajaţii noştri le au la succesul companiei SGS sunt recunoscute şi recompensate prin sisteme de remunerare variabilă proporţionale cu performanţele.

Condiţii de lucru flexibile

Natura activităţilor noastre impune flexibilitate în metodele de lucru, de la timp de lucru flexibil prin programe alternative până la aranjamente virtuale şi pentru navetişti şi expatriaţi pentru a satisface mediul nostru global din ce în ce mai mare. Compania şi angajaţii se bucură împreună de avantajele acestor metode flexibile de lucru.

Dezvoltarea personală

Prezenţa noastră globală înseamnă că acordăm o atenţie deosebită dezvoltării abilităţilor potrivite, stimulării unei experienţe vaste, încurajării talentelor corespunzătoare şi îmbunătăţirii vieţii profesionale a colegilor noştri din lumea întreagă. Acest lucru ne ajută să promovăm în mod consecvent cultura noastră bazată pe integrare şi reciprocitate, construind un viitor pozitiv pentru companie şi pentru angajaţii noştri.

Politica privind încadrarea în muncă

La SGS, încrederea şi etica sunt valori esenţiale pe care ne străduim să le aplicăm în toate relaţiile cu angajaţii. Ne angajăm să protejăm drepturile şi condiţiile de lucru sigure ale tuturor angajaţilor noştri. Pentru a atinge acest obiectiv, ne-am fixat standarde ridicate şi intenţionăm să depăşim ceea ce este impus prin lege. Ne ghidăm după aceste principii oriunde ne desfăşurăm activitatea şi pretindem partenerilor noştri acelaşi angajament faţă de aceste valori.