Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Valoarea noastră pentru societate permite o lume mai bună, mai sigură și mai interconectată.

Oriunde v-aţi afla în lume, în orice sector de activitate, vă puteţi baza pe echipele noastre internaţionale de specialişti pentru a vă furniza soluţii specializate care să vă facă afacerea mai rapidă, mai simplă şi mai eficientă.

Suntem parteneri cu dumneavoastră pentru a furniza servicii independente care vă vor ajuta să îmbunătățiți operațiunile, să reduceți riscurile și să dezvoltați soluții inteligente.

Date despre companie

SGS este liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării. Suntem recunoscuţi ca reper global pentru calitate şi integritate. Cu peste 96 000 de angajaţi, coordonăm o reţea de peste 2 700 de birouri şi laboratoare în toată lumea.

Serviciile noastre de bază pot fi împărţite în patru categorii:

  • Inspecţie: gama noastră cuprinzătoare de servicii de prim rang de inspecţie şi verificare, cum ar fi controlarea stării şi a greutăţii mărfurilor comercializate la transbordare, vă ajută să controlaţi cantitatea şi calitatea şi să respectaţi toate cerinţele normative relevante din diferite regiuni şi pieţe
  • Testare: reţeaua noastră globală de unităţi de testare, dotate cu personal informat şi experimentat, vă permite să reduceţi riscurile, să scurtaţi timpul de lansare pe piaţă şi să testaţi calitatea şi performanța produselor dumneavoastră conform standardelor de reglementare relevante privind sănătatea şi siguranţa
  • Certificare: prin certificare, vă oferim posibilitatea să demonstraţi că produsele, procesele, sistemele sau serviciile dumneavoastră se conformează fie standardelor şi reglementărilor naţionale sau internaţionale, fie standardelor stabilite de client
  • Verificare: garantăm că produsele şi serviciile se conformează standardelor globale şi reglementărilor locale. Combinând acoperirea globală şi cunoştinţele locale, experienţa inegalabilă şi expertiza în fiecare sector de activitate, SGS acoperă întregul lanţ de aprovizionare, de la materiile prime până la consumul final.

Depășim mereu așteptările clienţilor şi ale societăţii pentru a furniza cele mai bune servicii de pe piață, oriunde sunt cerute. În calitate de lider în ceea ce priveşte furnizarea de soluţii specializate pentru afaceri care îmbunătăţesc calitatea, siguranţa şi productivitatea şi reduc riscurile, ajutăm clienţii să opereze într-o lume care este tot mai adaptată cerinţelor. Serviciile noastre independente adaugă o valoare semnificativă operaţiilor clienţilor noștri şi asigură sustenabilitatea afacerii.

Pe lângă furnizarea de servicii care promovează dezvoltarea durabilă, valorile noastre arată şi un angajament pentru sustenabilitatea corporativă. Pentru noi, sustenabilitatea se referă la gestionarea unei afaceri profitabile pe termen lung, luând totodată în considerare toate efectele sociale şi economice, fie pozitive sau negative, pe care le avem asupra mediului şi societăţii. Puteţi afla mai multe despre programul şi politicile noastre privind sustenabilitatea la secţiunea Sustenabilitate corporativă.

Viziunea noastră

Obiectivul nostru este să fim cel mai competitiv şi productiv concern de servicii din lume. Competenţele noastre de bază în inspecţie, verificare, testare şi certificare sunt îmbunătăţite mereu pentru a fi standarde de bune practici. Ele se află la baza a ceea ce suntem noi. Pieţele noastre alese vor fi stabilite doar de capacitatea noastră de a fi cei mai competitivi şi de a furniza în permanenţă servicii inegalabile clienţilor noştri din toată lumea

Valorile noastre

Ne străduim să fim reprezentaţi de pasiunea şi integritatea noastră, de spiritul nostru antreprenorial şi inovator, în timp ce încercăm continuu să ne îndeplinim viziunea. Aceste valori ne ghidează în tot ceea ce facem şi reprezintă temelia solidă pe care este clădită compania noastră.

Istoria noastră

Înfiinţată în 1878, SGS a transformat comerţul de cereale în Europa oferind servicii inovatoare de inspecţie pentru agricultură. Compania a fost înregistrată în Geneva ca Société Générale de Surveillance în 1919. Acţiunile au fost listate pentru prima dată la Bursa elveţiană (SWX) în 1981. Din 2001, avem numai o singură clasă de acţiuni constând în acţiuni nominative.

De la înfiinţarea noastră în 1878 ca întreprindere pentru inspecţia cerealelor, ne-am dezvoltat constant până când am obţinut poziţia de lider în domeniu. Am făcut acest lucru prin îmbunătăţire şi inovație continuă şi sprijinind operaţiunile clienţilor noştri prin reducerea riscurilor şi prin îmbunătăţirea productivităţii.