Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS furnizează în toată lumea servicii independente care schimbă vieţile oamenilor.

Specialiştii noştri din toată lumea vă ajută să vă desfăşuraţi activităţile într-un mod mai eficient şi mai sustenabil, fluidizând procesele, îmbunătăţind calitatea şi productivitatea, reducând riscurile, verificând conformitatea şi accelerând lansarea pe piaţă. Activităţile noastre de bază acoperă toate sectoarele industriale şi influenţează produsele şi serviciile pe care consumatorii din lumea întreagă se bazează în fiecare zi.

Food

Agricultură şi Alimentaţie

Când produsele agricole trec de pe câmp pe masă, ele necesită atenţie, monitorizare şi integritate. Oferim o gamă de servicii complete pentru lanţul de aprovizionare ce reduc riscurile, asigură calitatea şi optimizează productivitatea. Vă ajutăm să asiguraţi integritatea lanţului alimentar prin gestionarea culturilor, optimizarea dezvoltării seminţelor, prelevarea de probe din sol şi recoltarea, transmiterea produselor prin lanţul de aprovizionare global şi gestionarea inspecției comerciale la export şi la import.

Citiţi mai multe

Shopping Mall

Bunuri de Consum şi En-detail

De la textile la aparate casnice, mobilă, alimente şi electronice, gama noastră completă de servicii facilitează calitatea, conformitatea şi siguranţa produselor de consum în cadrul lanţurilor de aprovizionare globale. Ne asigurăm că nu s-a omis niciun detaliu important în traseul parcurs de produs din faza de concept până în cea de lansare pe piaţă.

Citiţi mai multe

Cargo and truck at harbour

Comerţ

Managementul riscurilor asociate comerţului şi finanţării comerţului reprezintă un proces complex care necesită planificare practică şi obiectivă. Reţeaua noastră globală de specialişti analizează toate aspectele activităţii comerciale pentru a evalua riscurile aferente, oferindu-vă consiliere şi asistenţă imparţială şi obiectivă pentru a vă ajuta să atenuaţi riscurile şi să reduceţi responsabilitatea civilă pentru tranzacţii comerciale reuşite.

Citiţi mai multe

Construction detail

Construcţii

În spatele fiecărei dovezi de măiestrie inginerească stă o idee, un concept şi un proiect de construcţii. În momentul conceperii unui proiect, noi putem contribui la transformarea planurilor în realitate asigurând desfăşurarea eficientă a proceselor şi utilizarea unor şantiere şi materiale sigure şi fiabile.

Citiţi mai multe

Wind Turbines

Energie

Serviciile noastre pentru sectorul energetic se axează pe doi piloni esenţiali: satisfacerea cererii din domeniu de a avea energie şi tehnologii regenerabile care permit captarea şi transferul de energie din surse eoliene, solare şi mareice şi modernizarea uzinelor electrice convenţionale şi a noilor construcţii care să adere la norme stricte. Competenţa noastră în acest sector vă va îndruma sub fiecare aspect, asigurând respectarea normelor, a siguranţei în fiecare fază şi limitarea impactului asupra mediului.

Citiţi mai multe

Pipelines in sunset

Fabricare Industrială

Echipa noastră internaţională de ingineri susţine integritatea, siguranţa şi fiabilitatea activităţilor, echipamentului şi operaţiunilor dumneavoastră prin soluţii tehnice creative. Noi vă oferim consultanţă cu privire la executarea strategiei de dezvoltare şi la cele mai bune practici de pe piaţă în fabricarea industrială şi comerţ, efectuând teste şi evaluări de conformitate pentru a ne asigura că procesele şi proiectele corespund tuturor cerinţelor de calitate şi performanţă şi că reduc la minimum impactul industriei respective asupra mediului.

Citiţi mai multe

Chemical plant

Industria Chimică

Pe măsură ce substanţele chimice sunt din ce în ce mai folosite în produsele de consum, pericolele pentru sănătate, mai ales în ceea ce priveşte produsele pentru copii, intră mereu în atenţia părţilor interesate din domeniu. Noi vă ajutăm să vă liniştiţi temerile oferindu-vă o gamă de servicii de laborator pentru a testa siguranţa produselor dumneavoastră şi a controla utilizarea substanţelor chimice în conformitate cu nivelurile admise în industria dumneavoastră.

Citiţi mai multe

rock beach

Mediu, Sănătate și Securitate

Echipa noastră internațională de experți în mediu, sănătate și securitate (EHS) vă ajută să protejați angajații și mediul, să generați încredere clienților, să vă îmbunătățiți reputația, să gestionați riscurile și să creșteți eficiența afacerii. Vă putem ajuta să vă reduceți o gamă largă de riscuri și cunoastem legislația locala, națională și internațională care vă poate influența afacerea.

Citiţi mai multe

Mine

Minerit

Experienţa noastră în domeniul mineritului ne plasează pe primele locuri din această industrie. Indiferent dacă aveţi nevoie de consiliere tehnică privind procesele de fabricaţie a oţelului, de un parteneriat strategic în comerţul de cărbune şi cocs sau de consiliere privind reducerea riscurilor, creşterea profiturilor sau îmbunătăţirea eficienţelor în mineritul sau exploatarea de metale preţioase sau comune, vă stăm imediat la dispoziţie cu un serviciu internaţional.

Citiţi mai multe

Oil Rig

Petrol și Gaze

Tehnologia noastră dinamică, abordarea noastră întemeiată pe cunoştinţe şi angajamentul faţă de calitate şi siguranţă ne permit să oferim soluţii inovatoare în fiecare domeniu al industriei petrolului şi gazelor. Serviciile noastre din sectoarele din amonte şi din aval îmbogăţesc fiecare fază din lanţul valoric şi influenţează totul, de la combustibili şi produse de încălzire la mase plastice, îngrăşăminte şi farmaceutice. Rețeaua noastră globală de birouri şi laboratoare oferă un serviciu independent axat pe îndeplinirea cerinţelor clienţilor şi oferirea unui avantaj în faţa concurenţei.

Citiţi mai multe

People in station

Sectorul Public

Portofoliul nostru de servicii inovatoare pentru guverne, instituţii internaţionale şi organizaţii partenere din sectoarele public şi privat acoperă diverse soluţii de verificare şi tehnologice. Noi evaluăm conformitatea cu cerințele normative, îmbunătăţim încasările la bugetul de stat, facilităm comerţul, susţinem eficienţa şi promovăm buna guvernare, dar şi dezvoltarea durabilă.

Citiţi mai multe

People in a glass meeting room

Servicii de formare

Soluțiile noastre de formare și dezvoltare sunt concepute de experți, pentru a ajuta organizațiile și persoanele fizice să-și îmbunătățească aptitudinile și competenţele personale - principalii factori de la baza dezvoltării în afaceri și a avantajului competitiv.

Citiţi mai multe

Life Science

Ştiinţele naturii

Serviciile noastre de life science oferă capacităţi de testare analitică, bioanalitică şi de studii clinice, dar şi de management al proceselor, permiţând ca produsele farmaceutice să ajungă rapid la cei care au nevoie de ele, cu costuri minime şi în siguranţă maximă. Avem parteneriate cu entităţi din domeniul farmaceutic, biofarmaceutic, biotehnologic, al dispozitivelor medicale şi al îngrijirilor medicale pentru a oferi o gamă largă de servicii esenţiale.

Citiţi mai multe

Aerial view of river

Sustenabilitate

Noi ajutăm organizaţiile să se asigure că ele şi partenerii lor au implementate procese şi sisteme eficiente care să le ajute să respecte cerinţele părţilor interesate în materie de calitate, sănătate şi securitate, management al mediului, responsabilitate socială a întreprinderilor şi alte arii ale dezvoltării durabile.

Citiţi mai multe

Highway in the dark

Transportul

Garantați siguranța și fiabilitatea și respectați reglementările, standardele și legile riguroase privind transporturile. Gama noastră largă de servicii specializate pentru transporturi sprijină desfășurarea mai sigură și mai eficientă a operațiunilor dumneavoastră.

Citiţi mai multe