Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Wireline reprezintă o tehnologie prin cablu utilizată pentru a coborî echipamentele sau dispozitivele de măsurare într-o sondă, în scopul efectuării de intervenţii la sonde şi evaluării zpcpmintelor.

Operaţiunile Slickline implică întreţinerea, printre care îndepărtarea parafinei, a crustei, nisipului şi a acumulărilor, finalizând fluxul şi stabilind pacherii hidraulici prin utilizarea capacelor de sigilare, reducerea gabaritului, amplasarea şi îndepărtarea capacelor, instalarea şi îndepărtarea cablurilor, recuperarea supapelor şi înregistrării în memorie a diagrafiilor de sondă utilizând instrumente de înregistrare în memorie a producţiei ( MPLT) şi imagini din sondă (cu ajutorul camerelor).

Folosirea unităţilor SGS slickline vă oferă o varietate de servicii de intervenţie la sondă şi măsurători care sunt esenţiale în timpul producţiei unei sonde. Serviciile SGS Slickline includ controlul unor manşoane culisante pentru a deschide şi a închide accesul la anumite zone şi înlocuirea supapelor de ridicare a gazelor. În plus, acestea pot măsura adâncimea sondei şi a perforării sondei (utilizând ansambluri de pompe de explorare) şi presiunea şi temperaturile în sondă (utilizând manometre de explorare). Unităţile noastre de tip „Slickline” sunt verificate şi testate, existând în prezent patru unităţi instalate în Papua Noua Guinee şi Australia şi încă cinci sunt în faza de construcţie. Contactaţi-ne pentru a afla mai multe.