Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă soluţii privind testarea de suprafaţă a sondelor pe baza vastei experienţe din teren şi a înţelegerii complete a atributelor unei sonde, care vă permite să atingeţi profitabilitatea şi eficienţa operaţională.

Datele privind testarea de suprafaţă a sondelor vă ghidează în cadrul optimizării procesului, maximizând în cele din urmă producţia unei sonde. Testele şi controalele ulterioare derulate pentru a sprijini explorarea, dezvoltarea şi producţia sondelor sunt esenţiale, fără acestea nefiind posibilă stabilirea potenţialului zăcămintelor de ţiţei descoperite. Atunci când exploraţi noi sonde, aceste informaţii reduc timpul necesar pentru pornirea sondei.

Tehnologia de punere în exploatare a sondei

SGS vă oferă asistenţă în ceea ce priveşte proiectarea testelor de sondă, inclusiv dotarea şi darea în exploatare a laboratoarelor pe amplasament, analiza costurilor, teste de recepţie şi calibrarea. Atunci când se interpretează rezultatele şi se iau decizii pe baza acestora, serviciul SGS de interpretare a datelor OGC vă oferă un proces complet şi cuprinzător al serviciilor de testare de suprafaţă a sondelor, de la început şi până la final. Fiecare pachet de teste începe în etapa de explorare şi continuă pe măsura dezvoltării sondei în faza de producţie, cu o gamă largă de opţiuni privind ţiţeiul şi gazele secundare şi tratarea apei, permiţând cea mai rapidă producţie a noilor sonde şi zăcăminte. Sunați-ne pentru a afla mai multe despre asistenţa oferită de serviciile de testare de suprafaţă a sondelor.