Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Măsurarea debitului multifazic urmăreşte vitezele de curgere individuale ale petrolului, apei şi gazului în timpul producţiei unei sonde.

Necesitatea de a măsura aceste viteze de curgere a crescut în ultimele decenii, pe măsură ce sectorul industrial a fost forţat să exploreze fiabilitatea economică a depozitelor care au fost forate anterior.

În prezent, tehnologia oferă o precizie mai bună şi rezultate mai fiabile decât cele obţinute cu o sondă mai veche în faza de explorare. Atunci când se evaluează zăcăminte petrolifere noi este de asemenea folositoare utilizarea debitmetrului multifazic (MPFM) care vă permite înţelegerea completă a performanţei sondei cu un diagnostic bun şi costuri mai mici pentru testarea sondei decât cele înregistrate cu alte metodologii.

Contor multifazic

SGS utilizează Roxar 2600 care aparţine celei de-a treia generaţii de MPFM ca unitate mobilă care are un design simplu şi uşor, cântărind cu 80 procente mai puţin decât predecesorul său. Cu tehnologia inovativă Zector (procesare avansată cu semnal, electronice noi din domeniu şi geometria electrodului), aparatul furnizează caracterizarea exactă a debitului şi are măsurători integrate de presiune, presiune diferenţială şi temperatură. O versiune non-radioactivă acoperă majoritatea condiţiilor de operare şi este, de asemenea, disponibilă o versiune a gamei pentru aplicaţii speciale şi GVF mare.

Sunați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile MPFM oferite de SGS.