Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS de testare a sondelor acoperă procesul complet de pregătire a sondelor pentru explorare şi dezvoltarea acestora.

Ne desfășurăm activitatea în peste 650 de laboratoare pe plan mondial, fiecare dispunând de personal bine instruit și cu experiență care lucrează pe baza unor ghiduri stricte de siguranță și control al calității, pentru a vă ajuta să vă optimizaţi veniturile.

SGS vă oferă o înţelegere completă a atributelor unei sonde, astfel încât aceasta să poată fi exploatată profitabil şi eficient. Serviciile noastre de testare a sondelor includ servicii de testare de suprafaţă, măsurarea multifază şi tehnologia Wireline & Slickline

SGS oferă, de asemenea, servicii furnizate din aceeaşi locaţie pentru a vă permite să luaţi decizii informate privind explorarea şi dezvoltarea sondelor.

Citiţi în continuare sau contactaţi SGS acum pentru a afla cum pot serviciile de testare a sondelor să vă asigure maximizarea producţiei şi a profitului rezultate din explorarea şi dezvoltarea resurselor de hidrocarburi.