Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Există un interes crescând pe plan mondial în domeniul stocării subterane a gazelor (UGS), a captării şi depozitării carbonului (CCS) pentru care SGS vă poate oferi soluţii la toate potenţialele cerinţe de stocare.

Personalul nostru înalt calificat are experienţă semnificativă şi expertiză în ambele domenii. Ariile noastre de competență se extind dincolo de abordarea tehnică convenţională a subsolului şi forajelor sau a procesului de exploatare. Cu ajutorul asistenţei pe care o oferim, puteţi dispune de instalaţii de stocare adecvate pentru fiecare proiect.

Soluţiile noastre CCS acoperă înţelegerea proceselor de captare şi tratare a CO2, metodologiile de eliminare şi monitorizare pe termen scurt şi extrem de lung. Mai mult decât atât, cunoştinţele noastre în domeniul recuperării avansate a ţiţeiului (EOR) corelate cu injectarea CO2, pot fi utilizate pentru a optimiza încheierea ciclului de viaţă al zăcămintelor şi pentru a vă familiariza mai mult cu proiectele CCS.

În UGS oferim asistenţă atât în domeniul zăcămintelor epuizate, cât şi în cel al depozitării în goluri saline. Expertiza noastră în domeniul aspectelor geomecanice legate de integritatea sondelor, zăcămintelor şi stratelor superioare şi de performanţa sondelor şi a rezervoarelor vă permite să dezvoltaţi metode eficiente şi rentabile de depozitare, adecvate nevoilor dumneavoastră specifice.

Oricare ar fi cerinţele dumneavoastră de depozitare, personalul înalt calificat şi experimentat al SGS transmite expertiza sa privind toate aspectele de stocare a gazelor şi carbonului pentru a vă oferi cele mai bune soluţii. Contactați-ne pentru mai multe informații privind serviciile noastre de UGS şi CCS.