Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Studiile de specialitate oferă răspunsuri la probleme specifice în domeniul geofizicii, geologiei, petrofizicii, zăcămintelor, forajelor şi ingineriei instalaţiei.

Aceste studii fac parte din activităţile derulate în studiul nostru integrat, dar pot fi furnizate şi independent în fiecare etapă a proiectului. Aceasta poate avea loc în timpul fazei de explorare, evaluare, dezvoltare sau producţie din ciclul de viaţă al activelor. Echipele SGS de studii specializate pot furniza sprijinul necesar şi informaţiile solicitate pentru a demara şi a dezvolta cu succes exploatarea resurselor de hidrocarburi.

Gama noastră de servicii privind studiile de specialitate acoperă toate aspectele tehnice de care aveţi nevoie, de la procesarea şi inversia seismică, la modelarea geologică a zăcămintelor fracturate şi de la simularea compoziţiei zăcământului la proiectarea programelor de foraj subechilibrat cu aspecte multilaterale în zăcăminte impermeabile şi studii PVT. Utilizăm expertiza de care dispunem pentru a vă furniza servicii geofizice, servicii geologice de producție și depozitare, servicii petrofizice şi servicii de ingineria exploatării zăcămintelor.

Indiferent de cerinţele dumneavoastră, echipa noastră de experţi SGS vă poate oferi răspunsurile corecte la întrebările dumneavoastră. Citiţi mai departe sau contactați-ne pentru mai multe detalii privind serviciile noastre de studii specializate şi despre avantajele acestora pentru dumneavoastră.