Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Dispunem de cunoştinţe practice extinse privind bazinele de sedimentare de pe plan mondial şi de experienţă practică în domeniul proceselor de explorare și evaluare. Furnizăm servicii care variază de la ecranarea unui singur bloc și studii de fezabilitate, până la evaluări multi areale.

Acestea pot implica interpretarea completă a datelor seismice, evaluarea modurilor de acţiune, informaţii privind sondele, identificarea prospectelor, calcule volumetrice deterministice şi stocastice, analiza incertitudinii şi a sensibilităţii, clasificarea prospectelor şi a blocurilor şi, prin modelare statică şi dinamică a zăcămintelor, ecranarea dezvoltării şi evaluarea costurilor tehnice şi analiza economică.

Echipa noastră de experţi SGS este familiarizată cu instrumentele şi componentele software de explorare nebrevetate şi pot descoperi rapid riscurile și oportunitățile relevante privind toate bazinele de sedimentare, permițându-vă să maximizați șansa de succes pentru toate acțiunile riscante implicate în explorare. Contactați-ne pentru mai multe detalii privind serviciile de evaluare și furnizare a soluțiilor pentru toate rezervoarele și zăcămintele și modul în care acestea vă pot sprijini în activitățile dumneavoastră.