Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Răspunzând la o cerere în continuă creştere, inginerii din industria petrolieră sunt provocaţi continuu pentru a dezvolta tehnici şi strategii noi şi optimizate pentru recuperarea hidrocarburilor.

Soluțiile SGS analitice și de consultanță pentru recuperarea avansată a petrolului (EOR) vă permit să optimizați extracția petrolului mai departe de cel recuperabil prin metodele primare și secundare.

Dispunem de cunoştinţe experte în domeniul studiilor multidisciplinare EOR sofisticate şi prin serviciile noastre de consultare putem să vă oferim un nivel înalt de înţelegere privind zăcămintele şi să vă oferim asistenţă privind cea mai bună metodologie, adaptând-o condițiilor specifice a zăcământului pe care îl dețineți. Prin expertiza pe care o furnizăm și asistența pe care o oferim, vă puteți reduce riscurile și incertitudinile în procesul de realizare a proiectelor pilot sau a celor de exploatare EOR. Vă puteți baza pe SGS pentru cel mai înalt nivel de experiență, rezultate analitice fiabile și servicii de consultanță în proiectare pentru toate proiectele EOR.

Pentru a dezvolta o analiză amplă a operațiunilor dumneavoastră EOR, folosim testări superioare și date tehnice de laborator combinate cu studii în teren. Analizele noastre vă permit accelerarea programului EOR și optimizarea recuperărilor. Serviciile noastre includ examinarea, definirea evaluarea și planificarea proiectelor EOR printr-un domeniu larg de tehnici EOR:

*Recuperarea chimică a țițeiului EOR
*Recuperarea termică a țițeiului EOR
*Injecție gaz
*Reciclare gaz

Contactați-ne pentru detalii suplimentare referitoare la studii de recuperare avansată a țițeiului și servicii de proiectare.