Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Accesarea rezervelor viabile de hidrocarburi devine din ce în ce mai dificilă. Pentru zăcămintele mai mici, marginale, trebuie să fiți siguri că dispuneți de cel mai bun plan de optimizare a forajelor CAPEX.

Vă oferim o gamă completă de servicii privind tehnicile de foraj și finalizare a forajului și de tehnologie a producției, pentru a optimiza proiectele dumneavoastră și să oferim valoare prin realizarea de sonde adecvate legate de nevoile de subsol și de capacitatea și constrângerile de suprafață.

Echipele noastre au o vastă experienţă în proiectarea tehnicilor de foraj şi finalizare a forajului a puțurilor complexe în diverse locații geografice. Vă oferim asistenţă privind subiecte specifice cum ar fi proiectarea tubajului de forare, proiectarea forării fluidelor, metalurgie OCTG, facilitarea operațiunilor de fracturare hidraulică şi geomecanică avansată. Acoperim întregul spectru, de la baza proiectării, la programele finale și predarea sondei. Echipa noastră vă stă la dispoziție și vă oferă asistență și sprijin de-a lungul întregului proces de expediere.

Contactați SGS pentru mai multe informații despre studiile privind tehnica forajului și a finalizării forajului și despre cum puteți obține beneficii din acestea.