Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS vă ajută să luaţi decizii informate cu privire la potenţialul zăcământului dumneavoastră, prin furnizarea de servicii de evaluare multidisciplinară şi dezvoltare a zăcămintelor, cu scopul identificării riscurilor şi oportunităţilor, evaluării intervalului de incertitudine şi optimizării economice a dezvoltării.

Vă oferim expertiză semnificativă în domeniile QC şi interpretării seismice, evaluărilor geologice, evaluărilor cantitative ale diagrafiilor, caracterizării zăcămintelor, geologiei producţiei şi modelării geologice statice, utilizând o gamă largă de software şi instrumente. Simularea dinamică este privită în sensul său cel mai larg şi nu este limitată la modelarea 2D sau 3D. În schimb, sunt aplicate diverse metode complementare şi analitice pentru a furniza date de intrare pentru model sau pentru a verifica calitatea rezultatelor modelului. În studiile noastre integrate de dezvoltare, evaluăm planurile de dezvoltare existente sau potenţiale şi facem recomandări cu privire la strategia viitoare de dezvoltare.

Toate studiile sunt realizate de către echipe multidisciplinare foarte bine pregătite. Fiecare dintre acestea este alcătuită în funcţie de specificul clientului, pentru a îndeplini într-o manieră optimizată obiectivele şi planificarea clientului. Contactați-ne pentru mai multe informații privind toate soluţiile noastre pentru rezervoare şi zăcăminte şi serviciile noastre de evaluare şi dezvoltare.