Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS vă poate ajuta și informa cu privire la toate aspectele asigurării valorii activelor.

Expertiza noastră internă ne permite să indicăm cu precizie riscurile și incertitudinile intrinseci acestor tipuri de proiecte și să vă furnizăm asistență în evoluția dezvoltării cu încredere a activelor dumneavoastră.

Personalul nostru experimentat are de obicei o experiență câștigată în 20-25 de ani de muncă cu marile companii petroliere și își utilizează cunoștințele pentru a vă oferi soluțiile de care aveți nevoie.

Serviciile noastre de asigurare a valorii activelor includ:

  • Certificarea rezervelor pentru cotarea la bursă sau declarații periodice obligatorii
  • Determinarea echității și a valorii activelor pentru achiziții și vânzări de active petroliere și colectare de fonduri  
  • Evaluări independente ale resurselor și rezervelor originale și recuperabile în cadrul și în afara limitelor de concesiune.  
  • Determinarea echității titularului volumelor actuale și a celor produse

Personalul nostru este familiarizat cu toate aspectele asigurării valorilor activelor și cunoaște evaluările de resurse și rezerve. Aceste evaluări pot fi îndeplinite utilizând regulile sau ghidurile din industria petrolieră (ex. SEC, PRMS, NI51-101, UKLA) pe care le solicitați. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de asigurare a valorii activelor pentru soluții pentru rezervoare și zăcăminte și despre cum vă pot fi de folos.