Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS furnizează soluții integrate pentru rezervoare și zăcăminte pe parcursul întregului ciclu de viaţă al zăcământului, acoperind toate aspectele de subsol, sondă şi proiectare a instalaţiei, de la explorare, la dezvoltare şi producţie şi până la abandonare sau depozitare.

Expertiza noastră acoperă întreaga gamă a tehnologiilor și capacităților și avem experiență pe parcursul întregului ciclu de viață al activelor. Oferim o gamă largă de expertiză pentru a sprijini explorarea și evaluarea, evaluarea şi dezvoltarea zăcământului, optimizarea producţiei şi abandonarea.

Vă putem, de asemenea, oferi asistenţă în domeniile stocării subterane a gazelor (UGS) şi depozitării carbonului (CCS), asigurării valorii activelor şi recuperării avansate a ţiţeiului.

SGS furnizează servicii tehnice complet integrate. Punctul nostru tare derivă din capacitatea noastră de a integra disciplinele şi expertiza personalului nostru în cadrul echipelor de proiect care furnizează rezultate fiabile pentru clienţii noştri. Aceste soluţii adaugă valoare activelor dumneavoastră şi oferă organizaţiei dumneavoastră un avantaj competitiv. Echipa noastră a finalizat din anul 2001 peste 400 de proiecte, de la evaluări scurte, uni-disciplinare, la analize de zăcământ integrate şi complete, inclusiv planificarea sondelor şi (re)proiectarea instalaţiilor. SGS respectă şi recunoaşte importanţa protejării confidenţialităţii clienţilor pe parcursul tuturor etapelor oricărui proiect. Contactați-ne pentru a afla mai multe.