Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

În centrul oricărui proces eficient de producţie sunt două elemente cheie: primul este obţinerea unui eşantion mic care este cu adevărat reprezentativ pentru întreg, urmat de o analiză a acestui eşantion utilizând tehnici şi metode standard pentru stabilirea conformităţii şi calităţii sursei. Serviciile SGS de eşantionare vă sprijină pentru atingerea acestor scopuri.

Obţinerea unui eşantion cu adevărat reprezentativ la acest nivel reprezintă o sarcină pentru profesionişti cu experienţă, care utilizează echipamente verificate şi testate şi care lucrează conform normelor şi standardelor acceptate pe plan internaţional.  

Un eşantion excelent poate deveni foarte uşor inutil dacă este manipulat de personal neinstruit. Oferim clienţilor noştri servicii analitice de laborator şi de eşantionare la cele mai înalte standarde, realizate de personalul nostru înalt calificat. Scopul nostru este atingerea nivelului zero de neconformitate, nu numai în ceea ce priveşte practicile standard, ci şi cele mai bune practici. Contactaţi-ne pentru a afla mai multe despre cum vă pot ajuta serviciile SGS de eşantionare.