Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile analitice SGS pe amplasament oferă instalaţii mobile de explorare şi laboratoare de producţie şi testare pentru proiectele de producere a petrolului şi gazelor.

Vă furnizăm analize de rutină şi speciale în timp util, pe amplasament, în locaţiile alese de dumneavoastră, permiţând luarea imediată a deciziilor importante de producţie şi maximizarea profiturilor.

SGS se angajează să furnizeze date de înaltă calitate prin serviciile noastre experte. Echipamentele şi instrumentaţia pe care le folosim în laboratoarele noastre mobile sunt echivalente celor întâlnite în majoritatea laboratoarelor fixe. Laboratoarele noastre portabile pot fi utilizate pe platformă pentru testare în timpul executării forajelor, la o bază centralizată de pe ţărm sau ca laboratoare autonome în locaţii izolate.

Toate unităţile noastre de laboratoare mobile dispun de chimişti certificaţi SGS, care vă asigură furnizarea unor servicii de cel mai înalt nivel, împreună cu date de bună calitate pe care vă puteţi baza. Nu există riscul deteriorării eşantioanelor în timpul transportului, iar întoarcerea eşantionului se face rapid şi eficient.

Deoarece laboratoarele noastre sunt dedicate proiectelor dumneavoastră, la cerere, acestea funcţionează conform programului dumneavoastră. Citiți în continuare sau contactaţi-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciile noastre analitice furnizate pe amplasament.