Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Răspunzând la o cerere în continuă creştere, inginerii din industria petrolieră sunt provocaţi continuu pentru a dezvolta tehnici şi strategii noi şi optimizate pentru recuperarea hidrocarburilor.

Soluțiile SGS analitice și de consultanță pentru recuperarea avansată a petrolului (EOR) vă permit să optimizați extracția petrolului mai departe de cel recuperabil prin metodele primare și secundare.

Dispunem de cunoştinţe experte în domeniul studiilor multidisciplinare EOR sofisticate şi prin serviciile noastre de consultare putem să vă oferim un nivel înalt de înţelegere privind zăcămintele şi să vă oferim asistenţă privind cea mai bună metodologie, adaptând-o condițiilor specifice a zăcământului pe care îl dețineți. Prin expertiza pe care o furnizăm și asistența pe care o oferim, vă puteți reduce riscurile și incertitudinile în procesul de realizare a proiectelor pilot sau a celor de exploatare EOR. Vă puteți baza pe SGS pentru cel mai înalt nivel de experiență, rezultate analitice fiabile și servicii de consultanță în proiectare pentru toate proiectele EOR.

SGS operează cu o gamă completă de mijloace de verificare multidisciplinară deoarece fiecare zăcământ și proiect EOR prezintă aspecte unice. Valorificăm la maxim zăcământul dumneavoastră folosind echipament de laborator și metodologii performante, pentru a evalua eficient și rapid toate fazele proiectului dumneavoastră EOR. Echipa experimentată a SGS a lucrat la proiecte EOR în întreaga lume, inclusiv pe coasta de nord din Alaska; dezlocuire gaz în zăcămintele de țiței greu din Venezuela cu măsurarea depunerilor de asfaltene concurente; sechestrarea CO2 în Argentina; solubilitate/expansiune cu depuneri de asfaltene concurente, în Algeria; studii complexe de solubilitate a CO2 în trei faze, în sudul Statelor Unite. Domeniul studiilor noastre EOR include:

*Recuperare chimică a țițeiului chimică EOR (cEOR) și optimizare
*Studii de expansiune și solubilitate multi-fază
*Studii de dezlocuire miscibilă și nemiscibilă în tub subțire
*Studii multi-contact înainte și înapoi (forward and reverse)
*Studii de revaporizare gaz
*Studii specifice (de ex., asfaltene+EOR)

Contactați-ne azi pentru informații suplimentare despre cum poate SGS să vă furnizeze soluții de analiză pentru proiectele dumneavoastră EOR.