Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Realizăm analiza probelor fluide din zăcământ în laboratoare fixe, utilizând cele mai recente și avansate echipamente și tehnologii disponibile pentru sectorul industrial.

Ne desfășurăm activitatea în peste 650 de laboratoare pe plan mondial, fiecare dispunând de personal bine instruit și cu experiență care lucrează pe baza unor ghiduri stricte de siguranță și control al calității.

Serviciile noastre de laboratoare fixe pot oferi studii analitice de calitate, complete şi cuprinzătoare pe toate tipurile de fluide de zăcământ, acoperind nu numai analize PVT de rutină şi avansate, dar şi multe alte cerinţe analitice. Atunci când un proiect de producție începe operațiunile, rolul laboratorului fix este adesea critic pentru a asigura desfășurarea sigură și continuă a operațiunilor și conformarea la cerințele de mediu, precum și certificarea disponibilității compoziției de hidrocarburi pentru comercializare și respectarea transferului de custodie.

Serviciile noastre de laboratoare fixe vă permit luarea unor decizii informate de-a lungul întregului proces de producţie, ceea ce înseamnă că vă puteţi optimiza operaţiunile pentru a maximiza profiturile de producție. Citiţi în continuare sau contactaţi-ne pentru a afla informaţii despre serviciile specifice de laboratoare fixe pe care vi le oferim.