Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS pentru sectorul din amonte vă pot ajuta să localizați, analizați și să extrageți petrol și gaze naturale din zăcămintele continentale și maritime.

De la exploatare, evaluare și dezvoltare, la producție și logistică, vă oferim o varietate de servicii și soluții care acoperă întregul sector din amonte.

Serviciile noastre de suport al operațiunilor de măsurare includ o gamă largă de servicii de calibrare și testare a instrumentației de măsurare, inclusiv calibrarea contoarelor și testarea debitului, calibrarea cotoarelor cu o singură fază și a celor multi-fazice, sisteme principale volumetrice mobile de prelevare și calibrarea instrumentației de măsurare secundare și terțiare. De asemenea, vă punem la dispoziție personal instruit de măsurare pentru a vă oferi asistență în domeniul calibrării.

Servicii de suport al operațiunilor de măsurare

În condiţiile creşterii actuale în creştere a cerinţelor de măsurare, SGS oferă o soluţie totală pentru contractele de management fiscal și al măsurării. Serviciile noastre garantează că toate sistemele sunt manipulate și întreținute de experți care au parcurs o instruire completă privind sistemele și produsele, asigurându-se că aspectele de măsurare sunt abordate corect și prioritar, fără a compromite integritatea sau siguranța. Furnizăm resurse calificate dedicate, acoperind toate domeniile. Administrăm și utilizăm în numele operatorilor mondiali un număr mare de active privind sistemul de măsurare și adăugăm valoare activităților dumneavoastră, îndeplinindu-vă cerințele.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile de suport al operațiunilor de măsurare.