Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS consideră că în cadrul proiectării tuturor categoriilor de sisteme de măsură, este esențială calcularea valorilor de măsurare a incertitudinii sistemului dinamic pentru o anumită stare a procesului.

Aceste studii de măsurare a incertitudinii asigură şi optimizează funcţionarea oricărui sistem de măsurare. Personalul SGS realizează periodic studii de incertitudine asupra tuturor tipurilor de contoare şi sisteme de măsurare pentru aplicaţii de măsurare a lichidelor şi gazelor. Proiectarea şi construcţia sistemelor de verificare de către SGS include verificarea metrologiei contoarelor, proiectul şi planul reţelei de conducte, selecţia şi instalarea instrumentaţiei secundare, proiectarea, configurarea şi calcularea computerizată a debitului.

Valoare adăugată

Putem adăuga valoare unităților de producție ale clienților noștri prin asigurarea selecției, instalării, funcţionării şi calibrării tipului corect de contor şi întreţinerii adecvate a acestuia pentru a optimiza veniturile şi profitabilitatea. Contactaţi-ne pentru a afla mai multe despre studiile de incertitudine a măsurării şi despre modul în care vă pot ajuta aceste studii.