Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS este lider în furnizarea de servicii terţe indepedente de certificare şi verificare proiecte pentru sistemele de măsurare a petrolului, gazelor și condensatului.

Serviciile noastre de evaluare proiecte, selecţie şi verificare aduc o valoare adăugată evidentă proiectelor de la proiectele de construcție conceptuale și frontale (FEED), până la proiectarea detaliată a instalaţiei, darea în exploatare și funcționarea constantă a sistemelor. Putem adăuga valoare unităților de producție ale clienților noștri prin asigurarea selecției tipului corect de măsurare. După aceasta, ne asigurăm că acesta a fost instalat, utilizat și întreținut corespunzător și calibrat corect pentru a vă permite optimizarea veniturilor și a profitabilității.

Selecția și verificarea proiectului

SGS vă oferă o multitudine de servicii pentru a asigura obținerea celui mai bun proiect de măsurare selectat și verificat în conformitate cu cerințele dumneavoastră specifice. Procesul de selectare și verificare a proiectului include etalonarea la furnizor, etalonarea la locul de montaj, verificări la locul de montaj, testarea echipamentelor, audituri și managementul măsurătorilor. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de selectare și verificare a proiectului de măsurare.