Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Măsurarea exactă necesită ca fiecare sistem de măsurare să fie proiectat în conformitate cu standardele internaționale și cu bunele practici industriale.

În prezent, datorită cheltuielilor mari de capital sau timpilor mari de transport al echipamentelor, este esențial să vă asigurați că proiectul luat în considerare corespunde scopului, înainte de proiectarea echipamentelor și de semnarea angajamentelor.

Experiența noastră practică privind proiectele și operațiunile vă ajută să reduceți expunerea la riscul care poate apărea în dezvoltarea contoarelor și asigură conformitatea sistemelor de măsurare cu nevoile și așteptările dumneavoastră. Vă putem ajuta, de asemenea, să îndepliniți cerințele de măsurare impuse de reglementările naționale și internaționale și de termenii contractuali, reducând în acelaşi timp riscul şi maximizând veniturile.

Aspecte independente

Independența noastră față de producătorii de echipamente și neparticiparea la acordurile agenției, vă oferă siguranța că verificarea noastră nu este alterată de influențe comerciale legate de conformarea echipamentelor și a sistemului cu scopul acestora. Furnizăm teste de recepţie la fabricant şi la locul de montaj pentru menținerea verificării independente a construcţiei sistemului şi configurației calculatorului între finalizarea construcției și demararea la locul de montaj.  

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre privind studiile de conformare pentru utilizare.