Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă servicii de testare a recepției pentru a se asigura că sistemele fiscale sau de măsurare a alocării îndeplinesc specificațiile funcționale de proiectare înainte de a fi puse în funcțiune.

Această verificare poate fi realizată fie:

  • La locația producătorului (test de recepție la fabrică), fie
  • Atunci când echipamentul a fost comandat pe amplasament (testare la locul de montaj)

De ce să realizați testul de recepție ?

Testul de recepție face posibilă identificarea oricăror discrepanțe dintre cerințele clientului dumneavoastră și sistemul de măsurare propriu-zis înainte de a fi pus în funcțiune. Identificarea discrepanțelor în această etapă înseamnă că acestea pot fi corectate cu costuri mai mici sau cu disfuncționalități mai mici decât atunci când sistemul funcționează.

Putem de asemenea să revizuim procedurile de testare a recepţiei sau să dezvoltăm procese noi de testare a recepției la fabrică și la locul de montaj, specifice proiectului, pentru a garanta că noile sisteme îndeplinesc criteriile cerute în toate aspectele proiectării și funcționalității lor.

De ce SGS?

La SGS, ne mândrim cu reputația noastră recunoscută în domeniul reglementării, cu integritate şi expertiză de nivel înalt. Suntem, de asemenea, recunoscuți pentru faptul că suntem complet independenți de producătorii de echipamente sau de acorduri cu agențiile. Având echipe de personal calificat și experimentat capabil să realizeze teste de recepție în America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu și Asia de Sud-Est, vă putem oferi asistență de specialitate imparțială oricând aveți nevoie de noi.

Aflați mai multe despre motivul pentru care SGS este partenerul ideal pentru a vă sprijini în testarea recepției pentru sistemele fiscale și de măsurare a alocării.