Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Când producătorii de petrol şi gaze utilizează în comun instalaţii de producţie şi transport, există cerința de a distribui hidrocarburi nete între concurenții de la instalațiile utilizate în comun.

SGS este în fruntea dezvoltării sistemului de distribuţie, oferind ecuații integrate ale calculelor de stare, analize de sensibilitate, expunerea la pierderi și pachete de analiză statistică. Această alocare este realizată în concordanță cu procedurile de distribuție convenite și se bazează de obicei pe calitatea şi cantitatea hidrocarburilor (plus apă sau alți contaminanți) adaugați în instalațiile utilizate în comun. Cantitățile de hidrocarburi înregistrate pot fi utilizate pentru calcularea plăților de redevență, taxelor sau determinării productivității pentru diverse zăcăminte. Aceasta este adesea citată ca măsurarea alocației și are loc prin utilizarea măsurătorilor dinamice.

Gamă completă de servicii:

SGS oferă o gamă completă de servicii de distribuție a hidrocarburilor, care includ:

  • Dezvoltarea acordurilor
  • Modelarea distribuției
  • Analiza expunerii
  • Asistență din partea unei terțe părți

Asigurăm acurateţea datelor clienţilor noştri, raportată la timp şi calificată de o terță parte independentă. În plus, SGS îi asigură atât pe partenerii dumneavoastră, cât şi organismele de reglementare că toate aspectele privind măsurătorile și veniturile sunt finalizate într-un mod profesionist.

Atât măsurătorile în transferul de custodie cât și echipamentul de contorizare a volumului distribuției trebuie considerate mașini înregistratoare de încasat ale unui proiect, orice măsurătoare incorectă (peste ori sub) prezentând pierderi semnificative sau responsabilități pentru operator. Sunați-ne azi pentru a afla mai multe despre serviciile SGS de distribuție a hidrocarburilor.