Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Măsurarea cu exactitate a cantităţii este deosebit de importantă în comerţul mondial.

Serviciile de calibrare a rezervoarelor oferite de SGS vă pot ajuta să măsuraţi şi să verificaţi cantităţile/volumul şi să menţineţi o relaţie contractuală bună cu clienţii dumneavoastră.

Importanţa calibrării exacte a rezervoarelor

Calibrarea este ştiinţa determinării volumului exact al unui sistem de depozitare, corespunzător unei anumite unităţi de măsurare. Aceasta reprezintă cheia obţinerii unei măsurători precise a cantităţii. Fără tabele de calibrare exacte, chiar şi cele mai bune sisteme de măsurare şi cele mai corecte măsurători cantitative manuale au o valoare scăzută. Cu SGS, ca partener în calibrare, puteţi fi siguri de cel mai înalt grad de exactitate al măsurătorii, câştigând încrederea clienţilor dumneavoastră şi prevenind erorile costisitoare.

De ce SGS?

SGS este lider mondial în calibrarea fizică a tuturor tipurilor de vase, cum ar fi rezervoare de stocare statice, autocisterne, rezervoare demontabile şi nave, inclusiv a transportului specializat al gazelor şi al LNG.

Pe lângă folosirea metodelor tradiţionale de calibrare a navelor cisternă, SGS este în primele rânduri în ceea ce priveşte progresele în tehnologia calibrării. Tehnici de ultimă oră cum ar fi tehnica măsurării distanţei cu laser permite calibrarea navelor şi barjelor cisternă fără schele, reducând la minimum costurile suplimentare şi întârzierile. Pentru a asigura o determinare corectă a volumului, producem tabele de capacitate şi certificate de conformitate şi software-uri.

SGS si-a dezvoltat expertiza şi în domeniul calibrării rezervoarelor verticale de pe uscat, rezervoarelor prismatice rigide, rezervoarelor cu membrană, rezervoarelor cilindrice orizontale şi sferice.

Aflaţi cum puteţi atinge cel mai înalt nivel de precizie al măsurătorilor pentru rezervoarele dumneavoastră cu ajutorul serviciilor SGS de calibrare a navelor şi barjelor.