Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă soluţii tehnice, suport şi consultanţă care acoperă toate tipurile de sisteme de măsurare şi toate cerințele dumneavoastră de distribuție.

Vă putem ajuta să vă stabiliți strategiile, să satisfaceți cerințele de reglementare și să adoptați cele mai bune practici de producție pentru a vă crește randamentul și profiturile.

SGS oferă servicii de măsurare, proiectare, selecție și verificare pentru sisteme de contorizare a petrolului, gazelor și condensatului. Studiile noastre de incertitudine privind măsurătorile optimizează operațiunile, iar noi realizăm verificări privind proiectarea și construirea sistemelor de măsurare în conformitate cu standardele specifice și specificațiile de achiziție și cu specificația "corespunzător pentru utilizare"

Putem să vă oferim asistenţă într-o gamă largă de servicii de măsurare, calibrare a instrumentaţiei şi testare, inclusiv distribuţia hidrocarburilor, suport privind operaţiunile de măsurare şi măsurători ale emisiilor, permiţându-vă să beneficiaţi de economii imediate prin operaţiuni optimizate de rafinare.

SGS oferă cursuri de instruire în domeniul măsurătorilor, acoperind toate nivelele de expertiză. Citiți în continuare sau contactaţi-ne pentru a afla informaţii despre serviciile noastre de contorizare, măsurare și distribuție.